Přejít na obsah

Tom1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Tom1

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Koukám, že se to tu už řešilo...http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8508&hl=se%F8%EDzen%ED
  2. Toto je castej problem. Ty dvere se zaviraji jakoby na dve cvaknuti(nevim jak to napsat:) ) Ty to mas zavreno pouze na to prvni. Urcite to pujde nejak seridit. ...ja to mam serizeno dobre, takze kdyz to mam zavreno malo, tak to za jizdy klepe, ale kamos to ma serizeno blbe, dvere mu vycnivaji a kdyz s tim poradne prasknu, tak se to sice poradne zavre, ale pak nejdou otevrit protoze je to moc nasponovane Dík. Prolistuju manuály co se s tím dá udělat.
  3. Já mám trochu jiný problém. Když zavřu u fabie páté dveře, tak jakoby trošku vyčnívají nahoru. Vypadá to jakoby nebyly pořádně zavřené a láká to zloděje. Dá se s tím systémem zavírání něco dělat nebo je to napevno? Dveře přitom fungují normálně.
  4. Právě o vyzkoušeno.cz nebo auto-plus.cz jsem přemýšlel, ale je fakt že je to tam trochu dražší a taky tam není taková nabídka jako na tipcars.cz. Ale asi je lepší si trochu připlatit než pak litovat ... V AAA mi připadají ty fabie strašně předražený, taky jsou na ně hrozný recenze, jak předělávají auta a přetáčejí tachometry...
  5. Jaké máte zkušenosti s autobazary? třeba s těmi "lepšími" jako Auto jarov apod.
×
×
  • Vytvořit nový...