Přejít na obsah

jaryn

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

747 zobrazení profilu

Oznámení jaryn

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ten olej mi tam dali při poslední garančce. A to se ptali jestli chci horší nebo lepší, zvolil jsem lepší. A to si vůbec nejsem jistý jestli mi ho vůbec vyměnili, (po výměně stav oleje ůplně stejný, barva černá) proto si ho chci vyměnit sám. Takže Vás poslechnu a dám 10W-40. Jakou značku by ste doporučili,j aký je Váš názor na oleje Valvoline. Castrol prý je zbytečně předražený. Díky. Cus
  2. Najeto mám 14500km. Podle reakcí asi zůstanu u 15W-40. Díky.
  3. Zdravím všechny. V motoru mám olej Castrol Protection 15W-40 208L. Můžu vyměnit za 10W-40 případně 5W-40. Motor 1,2 47kw. Ročně najezdím 5000km. Díky za odpovědi.
  4. Jen potvrzuji. Při zapnutém zapal. musí svítit, po nastartování musí zhasnout.
  5. Dneska jsem s tím byl v neorigu servisu. Napíchnul to na PC či co to je, napsalo to bezvýznamná chyba - čidlo chladící kapaliny. najel jsem 100km, zatím klid.
  6. Zdravím. Kontrolka se mi zase 2x rozvítila (sviňa), vždy asi po 5ti nastartování zhasla. Motor funguje bez závad. Tak nevím co stím. Jinde jsem se dočet, že by to mohly být svíčky, ještě chvíli vydržím a když to nepřejde zkusím je vyměnit. I když si myslím, že 11000km na svíčky není moc, že.
  7. Zdravím všechny fabiáky. Už po druhé se mi rozvítila kontrolka poruchy elektroniky motoru (emise). Poprvé 11/2006 těsně po garan. prohlídce, podruhé teď. Po prvé už si nepamatuji jak jsem to odstranil. Teď mi kolega poradil ať odpojím na nějakou dobu alternátor. Odpojil a nechal přez noc. Ráno kontrolka při nastartování zhasla. Setkal se někdo s tímhle stavem. Poraďte začátečníčkovi. Ještě doplním--- motor htp 1,2 47kw. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...