Přejít na obsah

los_losos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení los_losos

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak je to O.K. Chyba tedy byla v čidle hlídající vnitřní prostor, které způsobovalo falešné poplachy. Tak třeba to někdy někomu pomůže vyřešit probdělé noci s dálkáčem v ruce :-))
  2. Tak jsem se ač nerad odhodlal, vypínat na noc hlídání vnitřního prostoru a za dobu, kdy bylo čidlo deaktivované dvojím stisknutím "dálkáče" ani jednou nezahoukalo. V servisu jsem nechal objednat nové čidlo a momentálně již šest dní a hlavně nocí po namontování alarm nehoukal. Tak snad bude konečně vše v pořádku.
  3. Tak dobrý, snížení citlivosti nepomohlo.. zkouší se dál..
  4. Nechci chválit dne před večerem, ale vypadá to, že problém by mohl být vyřešen. Rozebral jsem střešní lampičku, kudy jsem se dostal k čidlu hlídající vnitřní prostor. Nejsem znalý místních poměrů, tak nevím jak moc bych se měl rozepisovat o umístění, potřebného náčiní a tak podobně, když jde o prvek zabezpečení. Každopádně na čidle jsem našel malý šoupací spínač, který má tři fáze PLUS, NULA a MÍNUS. Z továrny jsem to měl na nule což by měla být střední citlivost, tak jsem to přepnul na MÍNUS tedy menší citlivost. Vyzkoušel skrz otevřené okno citlivost a ta je podle mě dostačující a pokryje vše potřebné. Teď mi nezbývá nic jiného než pár dnů čekat jestli bude v noci řvát a doufat, že to bylo doopravdy tím. každopádně sem ještě v nejbližší době napíšu verdikt :-)
  5. Prochy 603: No tenhle typ nemá (nebo nemá aktivovaný - díkybohu) otřesové čidlo :-) Jen klasiku jako jsou vlastně všechny věci co jsou otevřít + hlídíné vnitřního prostoru. Stejně momentálně podezírám nějakou malou svini, že se tam někudy protáhla... :-)) aspoň teda doufám, za chvíli tam jdu vymyslet něco abych mohl pohyb těch malejch šmejdů vyloučit a hledat chyba dál :-)) profor: jo už jsem teď o víkendu kdy je více volného času našel pár míst kde se toto řeší, tak snad budu o něco moudřejší
  6. profor: hledal jsem docela usilovně a nic moc jsem jsem tedy nenašel a to jsem zadával většinu předpokládaných klíčových slov jako "poplachy alarmu", "falešné poplachy", "alarmy" a tak dále.. Abych pročítal všechny příspěvky postupně a doufal, že se tam někdo zmíní o alarmu, na to taky nějak nemám čas ani chuť. Pokud budete moci hodit odkaz na fóra kde se toto řešilo budu Vám vděčný :-) strojvůdce: No já bohužel nevím jaké jsou v tomhle možnosti, ale poptám se při další návštěvě. :-)
  7. Ahoj, mám půl roku starou Fabii 1 a posledních čtrnáct dnů zažívám krušné noci. Náhodně se mi spouští noc co noc (někdy ob noc) autoalarm (original škoda od výroby). Jednou v deset hodin, jednou v jednu, ve dvě ve tři v pět.. není v tom žádné pravidlo. Že by někdo spouštěl alarm záměrně a zkoušel mou trpělivost, bych s ohledem na místo parkování pod okny takřka vyloučil. V servisu nic nenašli, diagnostika O.K., Se spínači dveří, kufru atp nemám žádně problémy. Napětí baterie O.K. Padly úvahy jako hlodavec ve vnitřním prostoru, což mi připadne celkem nepravděpodobný, ale už nevím čeho se chytit a navíc parkuji čumákem ve vysoký trávě. Stávám se v paneláku kde bydlím každým zahoukáním alarmu velmi oblíbeným. Řeším nadále s autoservisem, ale děkuju moc za jakoukoliv radu :-) Vašek
  8. Ahoj všichni, musím zaklepat, že ve fábii se mě zatím drží štěstí, ale když tady čtu čeho jsou lidé schopní, tak je mi z toho zle. Jen bych zmínil zážitek známého kterému tehdy ještě na Feldě odcizili několikrát sadu poklic. napadla ho spásná myšlenka z vnitřní strany poklice pájkou vyškvařit jméno firmy a tím alespoň částečně znepříjemnit následný kšeft zlodějskému ksindlu. Uběhlo celkem dost času a hle známý přichází k autu a o co v šeru nezakopne, vlastní označená poklice. Obhlídne auto všechny až na jednu vyndanou a zahozenou pár metrů od auta jsou tam kde mají být. Radost a výborný pocit z toho jak si zloděj naběhl zůstal ovšem jen do chvíle, než zjistil, že nasraný nenechavec pravděpodobně ožvejkaným šroubovákem důkladně "poladil" přední sklo.. jeden vrip vedle druhého, takže poklice v hodnotě několika stokorun nahradila výměna předního skla :-) Proto je snad lepší zbytečně nešpekulovat a ty debily moc nedráždit :-))
×
×
  • Vytvořit nový...