Přejít na obsah

drobek70

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil drobek70

  1. Ručičky na budíkách nefungují (neukazují) ani jedna, nevíte čím by to mohlo být? Jedná se o Octávii 1.6 rok výroby 98. Začalo to dělat jak se ochladilo. Někdy se to po zahřátí spraví, někdy ne. Pomozte prosím.

  2. Všude slyším jak TDI motory v Octávkách žerou pod 5l, někomu dokonce pod 4l na 100km - já mám TDI r.v. 99 - AHF (81kW - čip 97kW CIMBU) a žere mi to při klidné jízdě s tempomatem mezi 4.8-5.1 a to fakt dodržuju limity a koušu se nudou - měřeno podle tankování cca. 3000 km, bez tempomatu jsem jezdil tak kolem 5.6-6.1 - gumy GoodYear EagleNct 195/70/15 naftu tam leju pouze od OMV - najeto cca. 125000km tak nevím jestli je to OK či mám prostě jen moc "rozežraný :-)" TDIčko - nebo si ten zbytek co jezdí pod 4l tu spotřebu trošku upravuje, aby měl fakt nejúspornější auto, nebo je rozdíl ve spotřebě typově různých TDI 66 -81 kW (ne PD to je jinej systém) podle návodu se ve spotřebě moc neliší. Tak kde je zakopanej pes? :D

    Máš to OK, já mám 1,9 TDI 66Kw a spotřebu na dovolenou 4,6 l při rychlosti cca 120, do práce mi to jde za 4,9, ale když zadupu i za 6 l/na 100 :smich:lol

  3. Pánové dobrý den,

    mám poruchu na střešním okně(šíbru).

    Nejde mi vypínačem otevřít ani zavřít.Pokud použiju nouzovou polohu, dojde k uzavření a případnému otevření šíbru jako ventilačky. Otevřít a zavřít jinak než nouzovou polohou nejde.

    Potřebuju radu co vyměnit a co opravit. Ovládací jednotku, nebo motorek? Jsou tam nějaké dojezdy?

    Pokud můžete poraďte: DÍÍÍÍK VŠEM :help:

  4. poraďte stává se mi čím dál častěji, že mi spadnou ručičky ukazatelů teploty chladící směsi, palivoměr tachometra otáčkoměr. Při startování to vše naběhne jak má, ale jakmile naskočí motor a klíč je již v klidové poloze zase to vše spadne na nuly. NO JÁ UŽ NEVÍM.

    skus vlakno-http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5243&st=0 mě to pomohlo a nestálo to nic lol

×
×
  • Vytvořit nový...