Přejít na obsah

machy9

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil machy9

  1. Pánové 33 stránek o brzdách je docela dost, ale nikde zmínka o minimu na zadních kotoučích. 7 milimetrů u seriové 81kW bude asi dost málo, že jo??

    Pokud se o tom přece jenom někde píše omlouvám se předem.

    Ahoj,nove zadni kotouce maji 9 mm a minimum je 7 mm takze to mas na hrane a na vymenu.

  2. Ahoj vsem, chtel jsem se zepat,mam O1 predface a pri prokluzu prednich kol se ozivaji divne zvuky jako kdyz tam neco dre

    ale nic tam nikde nevadi. ASR nemam. Mohlo by to mit neco spolecnyho s ABS?????????? Docela me to zajima abych kdyz tak predesel nejakym problemum :feve: !!! Predem dik za info

  3. Zdravim,mam malej problem se zamykanim dveri u spolujezdce,z niceho nic se mi dvere pres DO nezamykaji.ostatni se zamknou spusti se i signalizace.klicem ty dvere zamknout jdou.poradi mi nekdo na co se mam podivat,popr. co by mohlo bejt v haji?

    diky moc za odpovedi

    Ahoj,mel jsem podobny problem. Skus se podivat na kabely u pantu v ty gume, Ja jsem je tam mel preruseny!!!!!!! :palec2:

  4. Aohoj lidi,potreboval bych poradit s dalkovym ovladanim centralu. Mam central Cobra 1046 melo by to byt original skoda a prestali mi fungovat DO je to takovy to vajicko ke klicum. Nevite nekdo jak se daji synchronizovat? Skousel jsem uz mnoho zpusobu a porad nic!!!!!!!!! Predem dekuji. :help:
×
×
  • Vytvořit nový...