Přejít na obsah

pivo231

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení pivo231

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Tak nakonec EGR. Hajzl jeden :o)
  2. Tak já nevim, auto zase jede. Vyndal jsem čerpadlo z nádrže, prohlídnul ho a namontoval zpět. Připojil na baterku a vyzkoušel, jestli čerpá, jen přes hadičku do flašky. Úplně parádně. Připojil jsem odtok na okruh nafty k motoru a díval se, jestli se nafta vrací. Průtok pomalejší, ale vracela. Pak jsem zapojil i zpětný přítok na čerpadlo a nechal ho minutku běžet zase jen na baterku. Připojil zpět konektor, zadekloval a na první pokus nastartoval. Že by bylo zaseklé? Nebo blbý kontakt? Moc se mi tohle řešení nelíbí, když jsem nenašel čím přesně to bylo.
  3. Ahoj, máme doma Octavii II, 1.6 TDI 77kW CR r.v. 2012 (motor CAYC). V sobotu jsme se s rodinou vrátili z výletu, zaparkovali a dnes, v pondělí, auto z ničeho nic nejede. Nastartuje, asi 1 až 2 vteřiny běží hladce na 1000 ot./min a najednou začne motor kuckat, otáčky klesat až zdechne. Mezi tím vůbec nereaguje na plyn. Hned jak zdechne zase nastartuju a zase, 1 - 2 vteřiny hladce, kucká, zdechne. Můžu to udělat klidně 10x za sebou. Přijde mi, jako by nedostával naftu. Podezíral jsem naftový filtr, vyměnil ho a nepomohlo. Ostatně ten starý nebyl ve špatném stavu. Diganostiku neudělám. Mám sice VAG a kabel, ale jen KKL a ten už rok výroby 2012 nedá. No a ani si na diagnostiku nikam nedojedu 🐵 S motorem CAYC nemám žádné zkušenosti. Do teď jsme jen tankovali a servisovali a bez jediného problému. Neměli byste nějaký tip? Můžu nějak zkontrolovat čerpadlo v nádrži jestli dobře tlačí? Jsem elektrotechnik, tak zvládnu dost, ale nevím, kde začít.
  4. Ahoj, kamarád prodal staršího passata a pořídil si Superba II. Chybí mu v něm ale tempomat. Já jsem si montoval tempomat do Passata 5.5, tak se chci zeptat, jestli je to s montáží do Sup II podobné. Našel jsem, že se prodává celá páčka (http://www.skoda-dil...2-superb-2.html). Jsou k tomu potřeba ještě nějaké kabely? Nebo jen výměna páčky a VAG. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...