Přejít na obsah

LukeX

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení LukeX

Učeň

Učeň (3/14)

  • One Year In
  • Collaborator Vzácný
  • One Month Later
  • Dedicated Vzácný
  • Week One Done

Nedávné oznámení

11

Popularita

  1. Mě tato aktualizace šla nahrát komplet. Ale od té doby pozoruji, že se nahodile krátce po startu auta sám restartuje infotainment. Pár dní na to vyšla další aktualizace, která měla řešit opravu chyb, jenze se to restartuje i po této další aktualizaci🤷🏼‍♂️
  2. 2.0 tsi Ambition plus. V tý době ještě šel přidat paket s parkovací kamerou, Top led zadní světla, 18” kola. Věřím, že to nejhorší už má škodovka za sebou a teď to začne lítat.
  3. Tak a je hotovo💪 Auto je na cestě k prodejci. Objednáno 03/21, vyrobeno nekomplet bez dveřních výplní 05/22 a minulý týden zkompletováno. Informace o dokončení všech nekompletů bez dveřních výplní do 36.týdne zdá se být reálná.
  4. A budou se dodělávat alespoň auta z odstavných ploch a nebo vůbec nic? Pokud chybí dveřní výplně, tak právě odstavením výroby bude dost výplní pro nedodělané vozy.
  5. Tak to by mohlo být do 5 týdnů vše zkompletováno, počítám správně?
  6. Pokud je auto vyrobené, tak dealer info má. Pokud autu něco chybí, tak je označené jako nekomplet. Za 10 dní už budu na čekané 15 měsíců a auto stojí od začátku května na odstavné ploše. Chybí výplně. Do konce září jsou to už jen 4 měsíce👍
  7. Ty dveřní výplně se dodělávají přímo na odstavné ploše a auta pak jezdí už rovnou k dealerovi? Auto mám po 14 měsících konečně vyrobené a dokonce i podle plánu 18./19.KT ale bohužel jako nekomplet bez vyplní.
  8. Jestli výročí užívání si nového vozu, tak gratuluji. A jestli výročí čekání ve frontě na nový vůz, tak vítej v klubu. Už kroutím 14. měsíc😉
  9. Trochu světla na konci tunelu. Objednáno 03/2021 a termín aktuálně 18/19 KT. Poslední známý termín bylo info z listopadu 13/14 KT. Takže kvůli dveřním výplním posun cca 1 měsíc, to jde.
  10. Ja to mam ještě z listopadu 12-14KT/2022. Od té doby nic nového nevim. Takže jen doufám, že to bude právě až takto později, kdy už by to mohlo jezdit zase komplet.
  11. 2.0 tsi, 4x4 ambition a něco navíc. Přesně tak to počítám i já, že půjde do výroby 13-14 KT bez dveřních výplní a pak bude stát několik měsíců na letišti😂
  12. Za týden to bude přesně 1 rok. A to teď počítám ještě několik měsíců kvůli chybějícím dveřním výplním.
  13. Oktávky už loni nejvíc drtila čipová krize a teď tenhle zásek se shořelou halou plnou dveřních výplní jen pro ně. Ostatní modely jedou normálně. Dnes mi známej říkal, že má od dvou dealerů nabídku na Supa s dodáním za 3 měsíce.
  14. Díky, jsem rád, že to vidíš taky pozitivně. Ted´ už nás měsíc navíc nerozhází.
×
×
  • Vytvořit nový...