Přejít na obsah

Ace

Uživatel
  • Počet příspěvků

    44
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Ace

  1. Zdary.Prosím tě dej pak vědět jak probíhala montáž.Dík
  2. Ace

    Padá teplota

    Konektor-čtverec!!! Dělá se i ovál.
  3. Ace

    Padá teplota

    Dneska jsem ho byl shánět.Byl to porod!Záleží na konektoru a prej i na barvě,ale nikdo mě neřek v čem se to liší.Všml jsem si rozdílu teplot,které byly vyraženy na boku čidla-140 C 143 C.Čidlo nemam mam přinést VIN.Radši jsem to rozebral.Mam tam 4pól,modrej-Octa 1.9TDI 81kW r.v.99.Tak zejtra druhej pokus.Jo a cena origo škoda 650 a v obyč. krámku 300.Na všech bylo vyraženo VW,Audi.
  4. Ace

    Padá teplota

    Kolik stálo to čidlo,dával si orig.?
  5. Ace

    Padá teplota

    Zdary.Mam Octu 1.9TDI 110HP a mam ten samej problém.Termostatem to určitě nebude,mam tam novej a dělá to pořád.Snad to bude to čidlo.Někdy byl problém v budíkách.Stačilo prej proletovat desku a bylo opraveno,ale měl jsem jí venku a rovnou jsem to vzdal.Zkusim to čidlo!!!
  6. Ace

    Volba tlumicu

    Kámoš je měl na Octě (najezdil jsem s tim cca 1000) a reklama zklamala.Žádnej zázrak.To Bilsteiny a Kayby jsou o něčem jiným!!!A teď to má na Nisanu Suny 2.0 GTI a po 15000 mu začali vrzat.Tak má rada je-RUCE PRYČ!!!Ale je to jen a jen tvá volba.
  7. Ace

    Volba tlumicu

    Tě to v Hradci předvedu .Já už na bBilsteinu najel cca 5000 a v poho!!!
  8. Ace

    Volba tlumicu

    Kontrola tlumiče rukou: -podržíme tlumič v montážní poloze a alespoň 3x ho nadoraz roztáhneme a zmáčkneme.Tlumič se musí nechat v celém zdvihu roztahovat a stahovat plynule a konstantní silou a rychlostí.Přitom se nesmí ozývat žádné neobvyklé zvuky. -zmáčkneme tlumič na doraz,potom uvolníme pístní tyč.tyč se musí vysunout plynule a konstantní rychlostí. -nesmí unikat olej Přesnou kontrolu pak musíme nechat provést na tzv.šokovém testovacím zařízením,nebo na speciálním zařízením pro testování tlumičů převzato:Škoda octavia-Jak na to? Mam Bilsteiny a vše bylo OK.Zmáčknout ty pístnice na doraz a pak je ve stejnou dobu současně pustit je docela náročný ,ale dá se to alespoň přibližně.
  9. Ace

    Volba tlumicu

    Já to vidim asi tak,jestli si chceš vychutnat super jízdu tak jedině Kayba Ultra SR na sedana a Bilsteiny na combi.Je to sice tužší než pohodovky od Sachsu,ale za ten úsměv od ucha k uchu,když drtíš lepší káry, to stojí.Jen tu spotřebu menší nemam,páč to rvu furt na max
  10. Ace

    Volba tlumicu

    Jsou na 100% plynokapalinový!
  11. Ace

    Volba tlumicu

    No,já každopádně Bilsteiny měnit nebudu,jsem spokojen.Takhle jsem si to nák představoval.Ale se sníženejma sportovníma pružinama si to fakt nedokážu představit.
  12. Ace

    Volba tlumicu

    Když je tlumič plněnej plynem,tak to neznamená,že tam není žádnej olej!!!Ten je tam vždy! tlumiče plněné olejem= jen olej-jsou to ty nejlevnější plynové dvouplášťové=olej + plyn-vysoký tlak plynu plynové jednoplášťové=olej + plyn-nízký tlak plynu(hodí se na sportovní účely-lepší chlazení)
  13. Ace

    Volba tlumicu

    Stejný jako krysarr.Zatáčky super,jen oproti Sachsu je to výrazně tužší,ale neni to taková divočina jako když tam máš 17" a 215/45.Jezdim na 16" 202/55.
  14. Ace

    Volba tlumicu

    Mam B4.Jsou to plynokapalinový dvouplášťovky.
  15. Ace

    Volba tlumicu

    Zejtra mrknu co je to za typ.Na tu tuhost si určitě zvykneš!Ta rychlost do těch zatáček tě to vynahradí,mě určitě ano.Jinak jezdim na 16".
  16. Ace

    Volba tlumicu

    Tak jak to popisuješ,tak bych řek,že píšeš o Bilsteinu.Můžem to někdy porovnat,třebas na někde na srazu .Jo a z tou krajní mezí to nepřežeň!Mě se to mé testování dneska málem vymstilo!Nejdřív úsměv od ucha k uchu a pak by si člověk málem strachy překous jazyk .I když je fakt,že jsem přesvědčen o tom,že mě zachránili právě ty tlumiče
  17. Ace

    Volba tlumicu

    za výměnu předních tlumičů si berou v servisu 500.Když máš stahováky na pružiny,tak to zvládneš sám,máš z toho hned lepší pocit .Včera jsem to prohnal po dálnici do Prahy,plně naloženej a super.Prostě max spokojenost.Si snad malepim přes celý zadní okno BILSTEIN http://www.mjauto.cz/bilstein1.htm
  18. Ace

    Volba tlumicu

    Bilstain oproti Sachsu je tužší.Hodí se víc na sportovní jízdu,zároveň neubíraj významně na komfortu jízdy.Sachs je Komfortní svezení,jen ty zatáčky šli snima hůř .Záleží na tom co od podvozku očekáváš.
  19. Ace

    Volba tlumicu

    Jsou to dobrý tlumiče!Jak říkám,měl jsem je na Octě a před tim na Citroenu,jezdil jsem i Monroe senzatrack,ale ty Bilstainy co jsem dal teď na Octu jsou prostě z toho co jsem měl čest vyzkoušet nejlepší!A neřikám to jen pro to,že je mám,prostě to tak je!
  20. Ace

    Volba tlumicu

    To tě věřim,pak dej vědět jak se to chová!Byly to mí favoriti!Třeba se potkáme na srazu v Hradci,tak by jsme to mohli porovnat
  21. Ace

    Volba tlumicu

    každopádně zlepšení jízdních vlastností určitě poznáš,páč nový jsou nový.Kdybych měl krátkou Octu tak bych šel 100% do Kayba Ultra,ale mam combajna,tak jsem volil Bilstain (Kayba Ultra se nedělá na zadek)
  22. Ace

    Volba tlumicu

    no ,nevim ,nevim,ale mechanik asi má provizi za Sachs.špatný nejsou,ale měl jsem je teď na Octě a předtim na Citroenu ZX (byly to ty Atvantage) a nic moc.Ty Bilstainy jsou v porovnání s nima výrazně lepší.A jestli mechanik nezná Bilstain tak má hrubý nedostatky,měl by něco o této značce nastudovat!!!
×
×
  • Vytvořit nový...