Přejít na obsah

stracada

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení stracada

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Hlavně to ne.To už by mě čekalo po čtvrté.Těsnění hlavy děláno něco málo před více než rokem. Nestačilo by třeba zkusit přetáhnout šrouby hlavy? Je mi divné,že voda a olej nejeví známky poškozeného těsnění hlavy. Obojí čisté...?
  2. Zdravím všechny. Chlapi,prosím vás,proč tam mám pořád chladičku? Viz. Foto. Termostat (komplet skříň)vyměněn. Mám pocit,že to teče odjinud. Hlavně za studena. Ráno to tam třeba je. Pokles chladičky v expanzi není nijak velikej. Voda čistá,olej taky. Děkuji za každý názor. Fábia 1.4 mpi 50kw, r.v. 2002
  3. stracada

    Koroze

    Zdravím hoši. Dneska jsem při mytí auta,mimochodem Fabie hatchback z roku 2002,modrá dynamic, objevil na obou stranách malé puchýře před zadním kolem dole na práhu,spíše už na lemu zadního kola. Asi,jak do toho při jízdě tlučou kamínky od předního kola. Tak jen tak upozorňuju na místo,které je taky ohroženo korozí.Určitě nebudu sám,komu se to děje. Tam bych to teda nečekal vůbec. Měl jsem za to,že tyto oblasti na autě jsou opatřeny silnější vrstvou ochrany. Asi holt ne,no. Nechám to,jak se to bude chovat dál. Záruku upaltnit nemůžu,nejezdím do znač.servisu. Tak si na to taky dejte pozor.
×
×
  • Vytvořit nový...