Přejít na obsah

Crewy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Crewy

  1. mam takový rychly dotaz je normalni u kabelu OBD2-Usb že piny 4,5(zem) jsou vystrcenejsi nez zbytek? staci ano ne
  2. vidím že máš taky 1,6 v benzinu tak to asi fakt bude častý jev. Mě by docela zajimalo kde najdu tu řídící jednotku dveří (J386) třeba je tam jen kabel nejak odvařený nebo tak... Ale stalo se to z niceho nic.. takže jsem prosel forum a nasel docela inspirativni tema : Téma tak uvidime co z toho to dela
  3. zdravim ted jsem dojel z nakupu a nefunguje mi cela strana u ridice,nejde to zamknout a zadni dvere nejdou vbc ani otevrit, vzal jsem teda diagnostiku a vyhodilo mi to tyto chyby: 01329 - Datova sbernice komfortniho systemu v nouzovem rezimu(35-10 - - - Sporadicky) 01331 - rid.jedn. dveri na strane ridice (J386) (49-00 - bez komunikace) 00931 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani vzadu vpravo (F223) (27-00 - nesmyslny signal) snazil jsem se je vymazat ale chyba 01331 porad pretrvava. nevite nekdo co stim??
  4. Crewy

    Vag kabel

    jojo už to jede, akorát mi to nenajde všechny jednotky, a díval jsem se do ABS a ztratil se mi signal na dalku+alarm.... origo to není nevite nekdo co s tím??
  5. Crewy

    Vag kabel

    ehh ted jsem si koupil kabel usb na Obd2,a všiml jsem si že piny 4,5 jsou výš než ostatní piny,máte to i vy? a čip je FTD2.chyba je zařízení nenalezeno nebo není připraveno(ve vag 303.1. tak jestli mám hledat chybu někde jinde(i když mám nastavené stejné porty) ale asi tuším že to bude v ovladačích
  6. Milhausek: jo díky já právě nevědel jak to mám najít a ty moje příspěvky s tečkami jsou že proto že se mi to odeslalo vícekrát.
  7. šel by dat maxidot taky do O1 ale rok 97,benzín nejsilnější motor ?? budíky jsou s palubním počítačem
×
×
  • Vytvořit nový...