Přejít na obsah

TonyRS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    186
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil TonyRS

  1. Mám dotaz, šlo by k rádiu swing v OII  r.v. 2009 dodělat MDI ??? Co všechno je potřeba  a kdo by byl případně ochotný to udělat :D, jedná se o Vlašimsko a okolí. Předem díky

  2. Zdravím, mám menší dotaz. Rádio swing přestalo načítat vypálená cd. Zřejmě bude asi po letech potřeba vyčistit mechaniku. Řeším, ale problém čím, protože na čistícím cd je varování před použítím u slot-in mechaniky. Máte s tím někdo zkušenost ???

  3. Takže už mám taky problém s vibracema při brždění. Nicméně jsem zjistil, že kotoučema to na sto procent není (mimochodem před cca 5000 km výměna). Měřil jsem házivost a pravý kotouč hází max 0,03 a levý 0,05 což je naprosto v pořádku. A teď babo raď :D

  4. Bez zesilovače vůbec nemá smysl sub zapojovat. Zesilovač je potřeba napájet přímo od baterie a pořádným kabelem. Jinak jedinný co mne napadá u tý cívky je že by to byla výhybka na sub, to ale podle mne postrádá smysl když máš na rádiu výstup přímo na sub a navíc tuto výhybku mívají v sobě navíc ještě zesilovače.

  5. No já teda nevim, ale mě se auto nijak nehoupe, teda houpalo se , ale po výměně tlumičů je vše ok. Ty brzdy chtějí zkouknout vizuelně jak vypadají. Test (alespoň si myslím) ukážou jen jestli brzdí rovnoměrně (sílu ukáže taky, ale ta je v nějakých limitech). Jinak jsem nedávno dělal komplet přední brzdy (ferodo premium) a byl to fakt rozdíl. Zkusil bych zajet za nějakým mechanikem kterýmu věříš ať ti na to koukne.

  6. Určitě bych pořídil kvalitní repra. Hlavně vepředu si dej záležet. Zadek nemusíš až zase tak řešit. Zbytek peněz pošetři a časem pořiď nějaký sub na posílení basů a jednokanál zesilovač. Nevím co máš za rádio a to také není radno podcenit :palec2:

    edit: Jinak ty kickx jsou dobrá volba :palec2:

×
×
  • Vytvořit nový...