Přejít na obsah

lukkyx

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem lukkyx

  1. ZÁVADA ODSTRANĚNA. VŠEM DĚKUJI ZA OCHOTU I POSKYTUNÍ RADY. ASI BYCH MĚL UVÉST, KDE BYLA ZÁVADA. PŘI VÝMĚNĚ PRACHOVÉHO FILTRU ZAPADALO PÁR NEČISTOT DO PROSTORU POTRUBÍ KLIMATIZACE - DVA SUCHÉ LISTY. TYTO ZŘEJMĚ ZADRŽELA NĚJAKÁ KLAPKA A CCA. ZA MĚSÍC TO DOCESTOVALO AŽ DO PROSTORU VENTILÁTORU KLIMATACE. PROTO TEN NEPŘIROZENÝ ZVUK. MUSÍM UZNAT, ŽE SE MI ODDECHLO, KDYŽ JSEM ODMONTOVAL VENTILÁTOR A UVIDĚL JSEM PŘÍČINU. PORADIL BY MI JEŠTĚ NĚKDO, JAK VYNULOVAT ZÁVADU V DIAGNOSTICE. ZKOUŠEL JSEM DVĚ SEKUNDY PODRŽET TLAČÍTKO ECON (DLE NÁVODU), ALE NIC TO NEUDĚLALO.
  2. Ahoj, děkuji za radu. Zkusil jsem ještě podle návodu, který jsem na těchto stránkách našel, vyvolat diagnostiku. Píše mi to 4FA, našel jsem v tabulkách, že by to měl být Servomotor přetlakové klapky Climatronic. Mohlo by to být ono???
  3. Zdravím, chtěl bych se s Vámi poradit. Mám Š-Octavii I s automatickou klimatizací (climatronic). Z ničeho nic mi začala klimatizace hlasitě hučet a vydávat cvakavý tón. Nevíte čím by to mohlo být. Za radu předem děkuji. Ještě bych měl doplnit, že tento zvuk jde z odkládacího prostoru před spolujezdcem řidiče.
×
×
  • Vytvořit nový...