Přejít na obsah

Cd-rom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Cd-rom

  1. Dobrý den Mám dotaz k funkci Leaving – home. Jak uvádí návod, mělo by dojít k rozsvícení obrysových světel, potkávacích světel, osvětlení registrační značky a osvětlení ve vnějších zrcátkách. Mě vše funguje, kromě vnějších zrcátek. Zde nedojde k rozsvícení. Do nedávna mi to fungovalo bez problémů. Po výměně baterie ve voze. Za originální (zakoupenou v servise) se mi zrcátka nerozsvítí, při příchodu k autu. Nastavený přepínač mám na auto, leaving - home mám aktivovný i coming home (ale to s tím nemá nic společného). Divné je, že při ukončení jízdy a vytažení klíčku ze zapalování se mi světla v zrcátkách rozsvítí. Nevíte prosím čím by to mohlo být? Předem děkuji za informaci. Mám Škoda L&K 1.8 facelift 2009
  2. Nemáte prosím někdo odkaz na upravené mapy od BMW ( DVD2: Middle Europe / Central Europe ). Moc děkuji. Ps- zde jsem byl, ale je to DVD 3 .-( https://www.drive2.ru/l/464915298739290148
  3. Dobrý den Když budu chtít nahrát do Columbusu nové mapy od BMW ( DVD2: Middle Europe / Central Europe ) Je třeba je nějak upravit? Nebo stačí stáhout originál: http://gpsunderground.com/forum/forum/car-navi-system/car-gps-systems/bmw/37007-bmw-europe-professional-2017 Díky moc za odpověď.
  4. Tato aplikace je na přesun kontaktů do automobilu. Na samsung S3 mini zakoupeno, ale nepomohlo. .-( Musel jsem ten telefon prodat a zatím mám nokii N85, která funguje pod Symbiánem a vše zatím OK. Jenže už dochází. .-( Měl už někdo danou jednotku v rukách, nebo je to novinka?
  5. Umí tato jednotka využít anténu na střeše?
  6. Chtěl jsem využít antény co mám na střeše, lepší signál. Mám problém že mám Sun Safe Glass systém a ten propouští méně GSM signálu, tam kde mám jen 2 čárky na mobilu venku tak v autě mám 1 nebo nic. .-( Ale přes anténu automobilu mám skoro plný signál. Přes BT HF bez rSAP se s androidem nepřipojím. Nenaváže spojení. .-( K čemu je přesně ta krabička? Je na připojení přes rSAP?
  7. Ano o této funkci vím, ale záruka pak padá. .-( Tak-že raději jinou cestou.
  8. Dobrý den Mám škodu 1.8 L&K, kde byla handsfree originální. Do posud používám Nokii N85, která se automaticky spojí s handsfree sadou přes rSAP, ale s androidem se tato handsfree nespojí. Tak se chci zeptat, zda by mi pomohla tato krabička: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/hudba-a-komunikace/vymenna-sada-uhv-high-eu-3t0051902x/0/1/24/43/1001 aby došlo k propojení s androidem. (pro funkci SAP). Nebo aspoň přes bluetooth. Děkuji za informaci
  9. Dobrý den Tak jsem zjístil na kterém disku fungují po vypálení mapy. Tak-že zda vám nejdou vypálit na DVD mapy (píše vám to hlášku v columbusu že není kompatibilní a jiné ptákoviny), tak si kupte toto DVD a mělo by to fungovat. .-) Aspoň mně to tak fungovalo. Vyzkoušel jsem i jiné typy, ale pokaždé mi to psalo nějakou hlášku v columbusu. Pozor, ale je to dané i vypalovačkou, jestli vám předtím na jednovrstvé DVD vypalovala a DVD fungovalo, tak bude s velkou pravděpodobností fungovat i teď. U mně to tak je. Zde je DVD, které fungovalo mi: http://www.uloz.to/xVrLwara/06012016333-jpg http://www.uloz.to/xEzjrUkd/06012016334-jpg
  10. Je to smutné že tak brzy odcházejí. Mám najeto 35 tisíc a jezdím opatrně. No co nadělám. Věci nejsou na vždy. .-)
  11. Zelo7 Tak pak napiš jak jsi dopadl. .-) Jestli mapy v pohodě byly zkopírovány do navigace.
  12. Dobrý den Já to vždy od někud sosl, v Daemon tools spustil a nakopíroval do složky. Udělal si svůj img přes nero, podle tohoto: http://forum.skodahome.cz/topic/50064-poi-pro-rns-510/ a vypálil na jednovrstvé DVD RW. Pak jak přišly nové mapy které se nevlezly na DVD tak jsem vždy vyhodil ve složce v EDB/poi celý balík poi bodů a tím jsem měl mapy, které se vlezou na jednovrstvé DVD. Vyzkoušel a jestli fachyly, tak jsem použil maps tools a dal do columbuse. Zajimavé je, že jednovrstvé DVD RW mi vždy vzal columbus, ale 2 vrstvé DVD i když jsem to pálil stejně tak mi je neschroustal. .-) Nerozumím moc tomuto. I když mám filmy na 2 vrstvým DVD a ty jedou jak víno tak na mapách mi to vyhodilo chybu. Je možné že se tam nastavuje něco jinak, ale to nevím. To by mohli prozradit jiní odborníci co jsou tady. .-) Jestli to není tajné. .-))
  13. Já myslím že to jde právě jen nainstalovat. .-( Ale já mapy vyzkouším že je nahraji na jednovrstvé DVD bez poi bodů a pak jak vím že fungují tak je nahraju. Ale jak říkám nahrával jsem přes ten maps tool 2.0.4 V12. V13 zatím ne. .-)
  14. Já už takhle nahrál poslední mapy. Bo když je vypálím na dvouvrstvé DVD tak mi to columbus neschroustá. Když je vypálím na jednovrstvé tak je vezme. Ale tam zase tím pádem musím odstranit poi body. Což je na prd. .-( Ty tam chci. .-)
  15. Dobrý den Už to někdo zkoušel přes Maps tool 2.0.4 nahrávat V13 (z SD karty)? Nebo je třeba počkat na novou verzi? Díky moc za info.
  16. Dobrý den Tak poi body se mi nepodařilo dostat do nových map. Nové mapy mám nahrané v columbusu, ale bez poi bodů (z důvodu, aby se vlezly na jedno vrstvé DVD). Zkoušel jsem napálit nové mapy i s poi body na 2 vrstvé DVD a ani jedno DVD nefachá. Pálil jsem to stejně jako předchozí DVD. DVD RW mi to normálně žralo bez problému. I teď když vypálím nové mapy bez poi bodů tak to chce nahrát. Když vypálím 2 vrstvé tak to vyhodí chybu média. Už jsem zničil 11 2 vrstvých DVD. Byl by někdo ochotný, mi tyto mapy vypálit a poslat na 2 vrstvým DVD? Zaplatím poštovné i DVD. Mapy nazdílím na uložto. Moc bych byl vděčný.
  17. To jsem udělal, můj předchozí příspěvek. : Problém je v tom, že poi body když uložim na kartu a nechám importovat, tak se mi zobrazuje import poi bodů. Jede to cca 10 minut možná méně. A dojede to do konce. Napíše že import proběhl. Problém je v tom, že já ty poi body nikde nevidím. Nevíte jak je to možné? Musí tam být ty originál poi body? Nevím už jak je tam dostat .-(
  18. Nemám je tam. .-( Nevím kde jsou. Zkoušel jsem vypálit 2vrstvé DVD, ale vyhazuje mi chybu. Když vypálím DVD bez poi bodů tak mi jede bez problémů, ale to se vejde na DVD RW. Používám verbatim modro fialovou DVD+RDL 8x, pálím nejnižší rychlostí. Ale nefunguje. .-( Na jaké DVD 2 vrstvé pálíte? Pošlete odkaz na alzu nebo na alfu prosím.
  19. Dobrý den Chci se zeptat. Mám columbuse, nahrál jsem si tam nejnovější mapy 8196. Jenže jsem je chtěl jen vyzkoušet zda mi pojedou dobře. Nahrál jsem to na DVD RW 4,7 GB vymazal jsem z tama poi body ze složky EDB\POI. Mapy jedou bez problémů. Tak jsem si je i uložil na disk. Poté jsem chtěl dohrát poi body. Problém je v tom, že poi body když uložim na kartu a nechám importovat, tak se mi zobrazuje import poi bodů. Jede to cca 10 minut možná méně. A dojede to do konce. Napíše že import proběhl. Problém je v tom, že já ty poi body nikde nevidím. Nevíte jak je to možné? Musí tam být ty originál poi body? Děkuji moc za odpověď.
  20. Dobrý den Nemáte prosím balíček poi bodů pro ČR, kde najdu i radary? Díky moc
  21. Zde je návod: http://forum.skodahome.cz/topic/50064-poi-pro-rns-510/
  22. Dobrý den Dobrá tak se zeptam od jiného konce. Co může nastat, když to nepůjde? Mapy se nenahrajou, půjdou nahrát před DVD? Nebo to bude naprosto mrtvé?
  23. Dobrý den Trochu mám obavy použít tento návod. V odkaze zde: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=224&t=302045&sid=9f35de21d0b4a24c1bcf8db87547bc61 Tornarnado1 píše: "už jsem viděl několikrát že po vložení tohoto CD navigace přestala fungovat úplně..." Hm tož nevím. .-(
  24. Dobrý den Chci si přesunout nové mapy do columbusu přes SD kartu. Můžete mi prosím napsat jak vytvořím soubor hddfiles.log ? Mám výpis v souboru dvd_file.txt. Ale nevím jak vytvořit hddfiles.log. Děkuji za informaci a pomoc.
  25. Ano mám mový FW v columbusu, ale jakého výrobce karty máš prosím.
×
×
  • Vytvořit nový...