Přejít na obsah

HANZTD

Uživatel
  • Počet příspěvků

    419
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Odpovědi k profilu zveřejnil HANZTD

  1. Ahoj,

     

    moc prosím o radu ohledně odtoku panoramy - hlavně tedy A sloupek řidiče.

     

    Už po třetí po dlouhém dešti se mi ucpe (nemá čím..?) odtok u řidiče. Měl jsem to i v servise, kde nic nezjistili, měli to sundané jako ty, prý to bylo jakoby skřípnuté - jak se to může skříknout? nicméně voda poté vytekla u pantů výpustí. Zadělali zpět a hotovo.

    Dnes znova po dlouhém dešti opět neprůchozí. Servis už do toho zatahovat nechci, myslíš, že je možné to pouze profoknout vzduchem - jakým směrem, dle fotek předpokládám, že od vrchu. Kolika bary?

    Poprvé při zatékání  jsem se pokoušel rozdělat stropnici, ale nedopadlo to zrovna nejlépe. Praskl mi zajištovací trn na madle stropnice, a nešlo mi sundat stínítko, překážela tomu plastová kostka ve které to bylo přišroubované. Nebylo místo ji vyndat z toho otvoru. No hrůza..

    Auto parkuji po čumáku z kopce, kdy je nejvíce namáhaný odtok řidiče, přijde mi, že jak se ucpe odtok (nachápu jak), začne se voda hromadit v okapnici kolem panoramy a poté přetékat přes její okraj, kdy voda pak teče po stropnici, A sloupku dolů.

     

    Honza K.

    1. HANZTD

      HANZTD

      JA BYCH TO TIPOVAL NA SPOJ OKAPNICE OKNA- PLAST KOLÍNKO- HADICE POKUD JE KOLINKO NETĚSNÝ TAK SE VYKODRCÁ A PROTEJKÁ 

      ROZEBER PODLE TOHO JAK SEM NAFOTIL A ZA 2oMIN TO MAŠ ODKONTROLOVANÝ I SLOŽENÝ , A VÍŠ NA ČEM SEŠ ... FOTKY MAM U SEBE U AUTA 

    2. (Vidět 1 ostatní odpověď pro tuto aktualizaci stavu)

×
×
  • Vytvořit nový...