Přejít na obsah

Kozlik007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Kozlik007

  1. Kozlik007

    Yeti

    Protože jsem koupil předváděčku z Boleslavi, kde byla pouze specifikace radio Swing, tak si právě nejsem jitý, jestli je to jen AUX-in. Nevíte, jak ke Swindu dostat USB vstup, protože to je nejjednodušší řešení mptrojek.
  2. Kozlik007

    Yeti

    Zdravím všechny, tak jsem Yetiho dnes dovezl domů. Je takový malý dotaz, ta MDI přípojka pro USB apod. je v loketní opěrce? Já tam nyní mám přípojku něco jako 3,5mm jack. K tomu prodává Śkoda kabel MDI-USB. Jen jsem se chtěl zeptat, jestli to je ten MDI port.
  3. Kozlik007

    Yeti

    Tak "můj" Yetík už stojí na salonu. Dnes jsem se byl pokochat a byl jsem z něj úplně hotový. Málem jsem si z toho cvrnknul do kalhot :-) jaká to byla nádhera. Po neděli si ho jdu vyzvednout.
  4. Kozlik007

    Yeti

    Tak pánové, budu za pár dní členem klubu. Objednal jsem dneska referenčního Yetíka 1.2 Experience v červené barvě. Už se nemůžu dočkat.
  5. Zdravím všechny, jenom malý dotaz. Jakým způsobem chráníte Colomba proti ukradení? Je úžasný, měl jsem možnost se s Octavii II s Columbusem svézt a jsem unešen, ale vzhledem k tomu, že mi bylo již dvakrát zcizeno autoradio, pokaždé bez předního panelu, tak mne zajímá, jak se chráníte proti jeho odcizení?
×
×
  • Vytvořit nový...