Přejít na obsah

George3

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem George3

  1. Snažil jsem se fotit cca ve prostřed za autem.. A svítí to celkem dost doleva, takže budu asi muset sehnat jiný světla ?
  2. Snad něco bude vidět, jen se mně nedaří úplně dopasovat levé světlo..
  3. To tam ani nikde nevidím, tak doufám že je to správně u mě, pač za tmy pořád koukám kam to svití, a je to takový všelijaký..
  4. Ty jo, tak snad je mám tedy dobrý, brzy mě čeká technická
  5. Klidně vložím foto, ale jsou dost špinavé.
  6. Ty šipky mám úplně stejně jako na fotce co jsi zaslal, takže je mám tedy na náš provoz určený?
  7. Zdravím, taky jsem koupil světla a kamarád říká, že asi budou anglický, ale koukal jsem že je na nich v kolečku E8, to je homologace pro ČR ne?
  8. Dekuju, ted uz vyresit jen ten posilovac a pak se budou uz v prubehu provozu resit ostatni veci. A s tou diagnostikou mas pravdu, taky se mne to nezda, ze by na ni nic nebylo.. Ona je i ko baterka, tak ono jestli to nebude i tim..
  9. Vše jsem teď cca 3měsíce sháněl kde se dalo..
  10. Nebylo to bourane, ale mel jsem "kamarada", co me okradl..mel u sebe moje auto a takhle to dopadlo. Zkusim sem vlozit fotky v jakym stavu jsem si auto odtahnul..
  11. Taky mne to prijde jako blbost, krom volantu svitej pouze svetla, pasy a airbag(vse neni pripojeno). Tak to tedy asi budu muset zkusit u nekoho jinyho tedy..
  12. Tak pocitac nic nerika, ale pry to muze byt loziskem v kolu, prijde mne to divny, ale uz nevim co jinyho zkusit..
  13. Stále to více méně řeším po telefonu na dálku, auto mně dává do kupy kamarád. Takže mu napíšu ať mně přepošle text závady.
  14. Jj, svítí kontrolka volantu,takže jestli to může být tím že něco někde chybí nebo jestli něco neodešlo..?
  15. Zdravím, měl jsem delší dobu odstavený auto a rozebrený předek(komplet chladiče atd), interier(palubka, airbagy a pasy), teď po sestavení nám nejde rozchodit posilovač řízení. Je to octa2 1,9tdi.Díky za případný rady co s tím.
  16. George3

    Motor k.o

    jsem prave bal ze me v servisu reknou ze tak 40tis...A to si myslel autorizovany servis?
  17. George3

    Motor k.o

    to jsem taky myslel,ale prej to u nas v CR nejde...neproslo by to technickou..
  18. George3

    Motor k.o

    To ja prave presne nevim,co je vsechno zniceny...mechanik me po pokusu o nastartovani rikal,at se to ani nepokousim opravovat a at si sezenu celej novej motor..pry se tam neco utrhlo(uz nevim presen co rikal) a prorazilo to blok motoru..ja se v tom vubec nevyznam,takze ani netusim co vse mohlo odejit..
  19. George3

    Motor k.o

    Dobry den,muze me nekdo poradit jestl ise vyplati menit motor u octavie 1,4 16V,pac me vcera odesel a mechanik rikal ze se to nevyplati opravovat a nic vic me k tomu nerekl...Vim ze to je "sracka" motor,ale mam to auto rad..tak jestli to vubec ma cenu ho nekde schanet..a nebo jestli by tam sla dat 1,6..diky
  20. Dobrý den,auto mě občas jakoby začne cukat(jakoby ztracelo výkon),dneska jsem měnil žhavící modul a chvíli to jelo moc pekně,ale když jsem jsem vypnul motor a nechal to cca 20minut staát,tak to znova začalo...Mám octavii 1,4 16V 55Kw 2001
×
×
  • Vytvořit nový...