Přejít na obsah

Johny1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Johny1

  • Narozeniny 24.9.1974

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    63593099

Oznámení Johny1

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Já mám tu kratší namontovanou na MR2006, pouze jsem ji seříznul. Namontováno v pohodě, příjem mi nepřipadá horší než s původní dlouhou anténou.
  2. Jsou kompatibilní, palubka nic nehlásí.
  3. Tak už se těším na fotky! Tu montáž jak popisuješ věřím, stačila mi výměna malé žárovky v obrysovce. Ten přístup musel vymyslet inteligent nebo jsem já totálně něšikovnej...
  4. No sem na váškách, jestli jo nebo ne. Asi počkám, až to někdo pořádně nafotí a dá to sem do fóra...
  5. No mně osobně se ty zatmavený moc nelíbí - subjektivní názor. Dal bych čirý.
  6. Jenom se zeptám, mají tyto světla v sobě i odrazky? Díky.
  7. Ahoj, mám trošku jiný dotaz týkající se Climatronicu. Pokud mám nastaveno na Auto, tak mi vůbec nejde vzduch ze středních výdechů nad rádiem (boční u oken přitom normálně jdou). Střední nefoukají, ikdyž dám otáčky ventilátoru na max. Pokud přepnu vzduch přímo na horní foukání, vzduch z těchto výdechů jde. Čistil jsem před nedávnem climatizaci a měnil kabinový filtr a vůbec netuším, jestli jsem tak někde něco nepo... a jak to fungovalo předtím. Můžete mi poradit, je normální, že v režimu Auto nefouká vzduch ze středních výdechů nad rádiem? Dík
  8. Johny1

    Koroze karoserie

    "U Fromla v Olmicu" jsem to resil pred cca 2 mesici a rozhodne to nebylo na 3 letou zaruku! Nafotit a poslat do Skodovky.
  9. Johny1

    Koroze karoserie

    Dobré je nafotit postižená místa a napsat něco v duchu, že si nejseš vědom žádného opomenutí ze své strany co se údržby týká (pokud to tak tedy skutečně je ). Předpokladem, aby si měl vůbec šanci na úspěch, je mít vyplněnou servisku. Pokud ji nemáš, myslím že nemá moc význam se po uplynutí záruky na ně obracet. Jinak co se týká vyjádření servisu, sám jsem čekal skoro měsíc. Až moje následná osobní komunikace s Boleslaví byla velmi velmi velmi rychlá. Navíc profesionální a vstřícný přístup.
  10. Johny1

    Koroze karoserie

    Rozhoduje Škodovka. Ńejprve jsem to řešil přes servis (údajně to taky posílali na Škodu a přišla jim negativní odpověď). Obrátil jsem se v zápětí na Škodu sám a do 5-ti dnů odpověď s omluvou, že mi to k mé spokojenosti opraví.
  11. Johny1

    Koroze karoserie

    Jojo, dělali mi to u Frommera v Olmiku. Aktuálně mám najeto cca 51.000 km.
  12. Johny1

    Koroze karoserie

    Nene, neplatil jsem nic, všechno platila Škoda.
×
×
  • Vytvořit nový...