Přejít na obsah

Sarka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    234097518

Oznámení Sarka

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ahoj všem, děkuji za rady. Momentálně je situace taková, že topení/klima se chová normálně, tak nevím :-) Sama za sebe bych tipla, že je někde špatný kontakt. Budu nadále pozorovat.
  2. Jo, s tou elektronikou souhlasím, jsou s tím starosti navíc. Už takhle mám skoro 3 roky na pevno zaaretované zadní okno, protože je chyba někde v kabelovém svazku a nemám čas a vlastně ani chuť to nechat rozebrat a hledat, navíc se bojím, že po vypreparování kabelových svazků už mi to někde bude akorát vrzat, což nemám ráda (máme v práci Renaulty a ty to dělají již od narození ) . Prostě si takhle jednou okno umřelo a stahovačkou to není, ta se zkusmo vyměnila i celá. Jo, k té diagnostice - to jsem si vzpomněla až teď, jsem hlava děravá - tam to žádnou chybu nehlásí. Jinak jde o servis Škoda, veškeré vybavení mají.
  3. No, s tím jsem celou tu dobu, co RS mám, žila i já :-) Jen tedy musím servisáka bránit - znám ho dlouhá léta a vždycky mi maximálně vycházel vstříc (a že to se mnou někdy není jednoduché )
  4. Pro mě je to taky novinka, že je to jiné než u klasické Fabie. Servisák mi říkal, že to je prostě jiné, než je manuální klima u běžných Fabií a jiné, než je u Octavie. No, ono obecně těch RS Fabií k nim moc nejezdí, tak to prý vůbec nezná, tuhle variantu :-) Když jsem chtěla topit, tak prostě máš ovladač teploty, od modrého po červenou. Když je to dole na modré, prostě na nule, tak to netopí. Jak to posunu trochu do teplejšího, tak to topí naplno. Ventilátory fungují normálně. Cca před dvěma lety se tedy měnila taková ta sahara, nebo jak se tomu říká, oba ty ventilátory.
  5. Děkuji. Omlouvám se, hledala jsem to pod elektrikou, ne v interiérech, a právě ani v elektrice jsem nenašla vyloženě FI RS, což je prý jiné, nebo není:? Ještě se tu tedy pošťourám :-)
  6. Zdravím, zkoušela jsem fórum prohledávat, ale neúspěšně, tak doufám, že se můj dotaz neopakuje :-) Mám již dlouho Fabii I RS. V zimě mi začalo zlobit topení. Otočný ovladač na minimu = auto netopí vůbec. Jakékoliv pootočení k trochu vyšší teplotě = auto topí na maximum. Bohužel servisák zjistil, že ovládání topení je u RS jaksi neobvyklé, je to sice manuální klimatizace, ale ovládání je elektrické, ne lankem. Koukali jsme do dílenské příručky a je tam jakási jednotka, která stojí kolem 6 tisíc. Když bude nejhůř, nedá se nic dělat, ale moc se do toho servisákovi zatím nechce, protože si není jistý, že je to tím potenciometrem přímo (možná to není přesně, ale nejsem odborník, tak se omlouvám). A servisák to fungování nemůže vyzkoušet na jiném autě, protože je to neobvyklá kombinace. Takže prosím, řešil jste někdy s Fabií I RS něco podobného? Případně sháním někoho, kdo by byl ochotný se se svou Fabií I RS dostavit do servisu v Praze 4, a nechat servisáka, ať zkoukne, jak to normálně funguje, samozřejmě za úplatek :-) Děkuji. Šárka
×
×
  • Vytvořit nový...