Přejít na obsah

ESBECKO

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení ESBECKO

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Čau chci se zeptat jestli někdo neměl podobnou závadu jako já. Od určité doby mi přestalo svítit zadní osvětlení SPZ a nejde mi otevřít kufr z venku, musím jej otvírat přes páčku vedle sedadla řidiče (ještě, že ji tam mám). Ještě jsem si všiml, že po zamčení auta mi stále svítí žárovka v kufru a zhruba po 30min. se vypne. Pojistky jsem kontroloval a jsou v pořádku. Hádám že by to mohl být nějaký přerušený drát mezi kufrem a víkem kufru nebo spínačka světel (osvětlení SPZ). Možná, že je to i vadný zámek, nebo mikrospínač na víku. Mám fabii 1,9TDI sedan r.v.2001. Jestli měl někdo podobný problém tak prosím napište jak jste jej vyřešily.
  2. Díky za odpovědi zkusím to doma přeleštit.
  3. Chci se zeptat jestli jde vyměnit jen sklo na předním světle na fabii r.v.2001. Mám je již úplně zažloutlé a svítí na hov... Ještě se chci zeptat, jestli někdo neví, kde tyto skla sehnat. Viděl jsem je tady v bazaru ,ale už je to dávno.
  4. Tak dneska jsem měnil žhaviče na Fabii 1,9 TDI PD a jeden se mi podařilo utrhnout (ukroutit). Tak napůl jsem ho vyšrouboval, takže mi teď přes něj fouká z válce ven, docela na hov... . Někde jsem četl, že se musí sundat celá hlava a žhavič vyvrtat Nemá někdo zkušenosti co s tím. Jde to i bez sundání hlavy (na netu jsem našel video), ale bylo to někde v Německu je nějaký specialista i u nás v ČR ??? Předem díky za jakoukoliv radu.
  5. To je škoda, že Faurecia nenabízí tyto original výfuky i přes nějaké dýlery asi koupim Tyll. Jen jsem zvědavej jak dlouho mi vydrží. Můžete někdo napsat jak dlouho máte výfuk značky Tyll?
  6. Nevíte někdo, jaký výrobce dodává do (prvovýroby) škodovky výfuky? Po zimě budu kupovat asi nový zadní a střední díl a nechci platit v předraženým saloně škoda. Radši bych koupil přímo od výrobce. Nebo jaký výfuk by jste mi mohly doporučit s vlastních zkušeností, aby mi vydržel co nejdýl. mám fábii 1,9 TDI PD (sedan)
×
×
  • Vytvořit nový...