Přejít na obsah

karlos9191

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem karlos9191

  1. Dobře zkusím to a uvidím, ještě sem se chtěl zeptat jak měníš výbojku v levém světle (u baterky) ? Já musím vždycky vydělat baterku a oddělat ty plasty kolem baterky a to je mrdačka s tím že to pěkný není...
  2. karlos9191

    XENONY

    Mám problém s výbojkami a nevím co s tím dělat!!! Pořídil sem si origo xenonová světla na mou fábku, byly tam originální 4300K výbojky OSRAM, jenže už měly něco za sebou tak sem se rozhodl pořídit výbojky nové 6000K. Koupil sem nejprve nějaké obyčejné neznačkové jednu za 250,-Kč. Když sem je namontoval zjistil sem že nerožínají, jen probliknou a nic. Tak sem řekl dobře sou to obyčejné výbojky které si s origo trafy nerozumí. Tak sem koupil výbojky PHILIPS 6000K za 900,-Kč jednu. Nasadil sem je a pravá se rožně někdy a levá vůbec. Musím světla nechat zapnutá, asi po 30 vteřinách je vrátit na parkovačky a pak je zapnout znovu a teprve pak se rožnou obě světla. Nevím proč to dělá a co s tím? Poradí někdo...? Byl bych moc vděčnej za každou radu, díky ;-)
  3. určitě to je tím trafem když ty původní výbojky tam svítily bez problému a zapínaly se hned?
  4. Mám problém s výbojkami a nevím co s tím dělat!!! Pořídil sem si origo xenonová světla na mou fábku, byly tam originální 4300K výbojky OSRAM, jenže už měly něco za sebou tak sem se rozhodl pořídit výbojky nové 6000K. Koupil sem nejprve nějaké obyčejné neznačkové jednu za 250,-Kč. Když sem je namontoval zjistil sem že nerožínají, jen probliknou a nic. Tak sem řekl dobře sou to obyčejné výbojky které si s origo trafy nerozumí. Tak sem koupil výbojky PHILIPS 6000K za 900,-Kč jednu. Nasadil sem je a pravá se rožně někdy a levá vůbec. Musím světla nechat zapnutá, asi po 30 vteřinách je vrátit na parkovačky a pak je zapnout znovu a teprve pak se rožnou obě světla. Nevím proč to dělá a co s tím? Poradí někdo...? Byl bych moc vděčnej za každou radu, díky ;-)
  5. karlos9191

    Sterace

    Mám stejný problém, mám tam bezramínkové Bosche a stírají perfektně, ale vržou po okně uplně otřesně, dal sem nový gumičky a vydržely být potichu tak týden. Nevím co s tím, nechci vyhazovat Bosche za 800,-Kč. Poraďte jaké bezramínkové stěrače si případně pořídit, aby dobře stíraly a nedělaly kravál, díky ;-)
  6. 195/50/16 se docela blbě shání, kdybych tam dal 205/50/16 vleze se to do podběhu aniž by to někde chytalo nebo dřelo?
  7. Mám 1.4 mpi. Každopádně díky za rady. Mám už koupený kola a ted sháním gumy. Mám v plánu tam obout 195/50/16, nebudou s tím žádný problémy? Každopádně díky za rady...
  8. A známej mi říkal něco o poloosách že by ty 16" nemuseli vydržet. 6e by se ty poloosy mophli ukroutit. Jak je to tedy???
  9. Zdravim... Chci se zeptat jestli se dají na Fabii 2002 obout 16" bez dalších úprav. Aby nic neškrtalo a nedřelo. Nejspíš bych tam dal 195/50/16 gumy... Díky za odpovědi
×
×
  • Vytvořit nový...