Přejít na obsah

ceppellin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem ceppellin

  1. Tak diky,dam tam tedy DOT5 a uvidi se.
  2. Necham tam tedy obycejnou, dekuji za rady
  3. Ahoj vsichni, chtel bych se zeptat,jestli nekdo z Vas pouzil sportovni brzdovou kapalinu,popr.jakou a kolik ji je potreba???? Ptam se protoze chci vymenit kompletne standartni brzdove kotouce+brzdove oblozeni za sportovni vrtane/drazkovane kotouce+brzdove oblozeni s primesi keramiky ,tak jestli je nutne dat i lepsi brzdici kapalinu ,stejnak musim menit. Diky za rady
  4. Tak Vas vsechni opet zdravim,dnes mame ctvrtek a ja stale nemam octavku doma natoz aby byla opravena jak zavada na maxidotu tak funkcni servo a takze jsem stale platil a platil,takze jsem se rozhodl zitra autak odvezt domu a jelikoz me ceka sluzebni cesta na 14dni tak budu mit dost casu na to vymyslet co s autem dal!!!!!!!!! Vim ze jsem psal ze zverejnim toho kdo mi nove budiky tak sprasil,ale neudelam to pac by to nebylo fer,jelikoz se v tom vrtalo vice lidi a servisaku takze se nezlobte ze to nezverejnim, ja fakt nevim kdo je znicil,ale ja to nebyl. Nechce se mi uz ani psat jak to od pondeli probihalo,jak rikaly ano uz vime co s tim je a co dal a co jsem delal spatne pri jezdeni tou dvacetikilometrovou rychlosti v dopravni spicce,jak jsem znova jezdil tentokrat pod dohledem technika a druhy den pro zmenu ja s nim a stejnak vse stejne,ale jsem znechucen praci a pristupem v autorizovanich servisech a hlavne ochotou kdyz nevedi co dala taky lidovyma cenama. Zdravim vsechny ty co se mi snazily v tomto foru v poslednich dnech pomoci a vsem moc dekuji!!!!Drzte se a nekdy naslysenou,hm??Ceppellin
  5. Tak dnes Vas vsechny zklamu,dnes v servise vubec nic nevymysleli,takze se mam prijet v pondeli v 10:30 to uz budou pry vedet co a jak ,takze do pondeli se odmlcim a budu i nadale jezdit nasi firemni dacii v combu.
  6. Na ten kontakt jsem jeste nevolal,ale jak to vypada tak budu muset.Jinak jestli dali LOGIN 40168 to fakt nevim.Je velky rozdil mezi nastavovani standartniho a sportovniho podvozku???? Jedu se podivat co s autem vymysleli dnes!!!!Vcera me totiz nachaly jezdit pres mesto rychlosti mezi 15-20km/h s tim ze nesmim prekrocit 20km/H rychlost a pry kdyz to bude mozne tak co nejvic vytacet kola jak doprava tak doleva,celkem vtipne v dopravni spicce Vecer napisu pokracovani co se udalo dnes
  7. Tak abych byl přesný=Nevím kdo je rozkodovaval prvni,ale co vim tak to je jedine a to je to ze budiky byli nove,čiste!!!!!Daval jsem je kamaradovy do Prahy zjistit pin,protoze u nas s tim nema nikdo zkusenosti,snad jen corkari a nebo ty co tahaj auta,ale tam ja nechodim a nikdy nepujdu,pac te vojebou jak nic dobryho.O vikendu budu vedet kdo se tam vrtal jako prvni a rad to zverejnim!!!!!!!!!!! Jinak jsem dnes stravil v servise opet spoustu casu tj. od 8h do 14:37 a to opet osobne!!!Prijeli na to 4 machri nezavisle na sobe s tim ze to daji do kupy,jenze odjel prvni,pak druhy atd a ja jel opet nastvany domu a servo nefunkcni. A TED====Servorizeni se dnes opravit nepodarilo a jedine co se zjistilo tak jedine to ze stale dokola je pristup zakazan a nalezeny dve chyby=778 doraz natoceni volantu , 2546 snimac uhlu natoceni volantu -G85 a u obojiho je napsano = zadne nebo spatne zakladni nastaveni prizpusobeni. Jenze ono nikam jinam je to nepusti a nikdo vlastne nevi kde je chyba,mozna je nekde neco rozpojeneho,,,nevim Kazda rada draha a zitra jedu znoa do servisu tak se uvidi mam toho za tento tyden fakt dost!!!!!!Ale mam jeste par dni stare dovolene tak proc toho nevyuzit,ze!!!
  8. Tak tomu uz fakt nerozumim,nekdo rika ze pin mit nemusim a ty zas rikas ze pin mit musit,at jsou budiky nove a nebo ne.A co to je fazit jednotka?????
  9. Prosim te a jak mam nechat nastavit servo????Uz to bylo na diagnostice a pamet vymazat pry nejde,tudiz to opravit nejde,je nezbytna vymena,tak nevim.
  10. Z duvodu zjisteni pinu byl udelan neodborny zasah v nejake pameti,byla kompletne vymazana,ale nevimproc,protoze budiky jsem zakoupil jako nove,ale pin jsem bud nedostal a nebo jsem ho ztratil,ale o tom pochybuju,co se tyce auta vse hned ukladam!!!!
  11. Ja proste nevedel za kym jit pac nikomu se do toho nechtelo,pro kazdyho to byl najednou problem a ,nakonec to je jen muj problem,bez budiku,prachy fuc a servo v pr...y.
  12. Jooooo,to kdybych byval vedel!!!!Chtel bych ty budiky tam dostat za kazdou cenu,ale ted musim mesic pockat,nez si budu moct koupit jine a nebo zas nove,podle toho jak mi dopadne zitra oprava serva,no popravde necekam ze budou hned akcni. Okey,beru te ale za slovo a az je budu mit tak se ti ozvu a snad to tam dokazes dostat,je to octavka II motorizace 2.0TDI r.v 2005
  13. Do skoda octavia II r.v 2005 2.0TDI
  14. Tak jsem tu zas,jelikoz mi nikdo neporadil,dal jsem na radu znameho a zajel k lidem co delaji tachometry a tudiz by meli mit tento muj problem celkem snadno rychle vyreseny!!!!!!!Jenze. Rano jsem tedy zajel do firmy kde resi tyto problemy denne a take delaji chiptuning,ale ten me nezajima.No k veci,prijel jsem tam rano na 8h a jelikoz po telefonicke i osobni domluve z predesleho dne jsem sel hned na radu,vse slo skvele ,budiky namontovany,maxidot krasne svitil,ale ouha pise stale imobilizer aktivni ,tudiz jsem svolil ke koupi novych klicu aby slo vse sladit a opet pohoda,nez doslo na zadani pinu budiku,jsem si oddechl,jelikoz pin jsem mel,podam tedy papirek s pinem,rikam si vse jde skvele zachvili budu odjizdet s novym stitem,jenze ne,pin byl spatny,co ted . Opet stare budiky zpet a ve 14h me cekal smutny odjezd domu . Rekapitulace-Budiky byli zniceny neodbornym zasahem v prazskem servise,takze penize za nove budiky+výtah pinu fuc,penize za autoelektrikare fuc,penize v tachocentru taky fuc,10dni stravenych po servisech a nekonecnem schaneni vseho mozneho i nemozneho,takze budiky mam stale stare,k tomu jsem odjizdel s poskozenym servorizenim ,takze zitra jedu na opravu serva do tech nasich autorizovanych servisu a budu se tesit aspon na prijemne rizeni s funkcnim servem ,jestli se to teda povede a nebude to zas pro nekoho tak velky problem v tech skodaservisech. Vymene stitu zdar!!!!!!!
×
×
  • Vytvořit nový...