Přejít na obsah

Kubajsz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Kubajsz

  1. Ahoj, potreboval bych nutne poradit...vejdou se do Octavie Combi 2.0TDi leve dvere od Fabie? Nejlepe bych potreboval dat do kufru oboje leve dvere. Problem je, ze ma Octavie vzadu nad sedadly mriz, protoze byla kupovana na firmu. Dekuji za rychle odpovedi.
  2. Kubajsz

    Vibrace v záběru

    Ahoj, mel jsem ten samy problem s Fabii RS. Vibrovalo mi to hlavne v tahu od vyssi rychlosti. Mel jsem nakopnuty kola z kanalu a der. Zkus tam dat jina kola a uvidis. Nebo aspon hodit dopredu kola ze zadni napravy a melo by to prestat.
  3. Ahoj lidi, Mam problem s autem, uz jsem z toho zoufaly. Mam Fabii RS 2005 najeto cca 94tis km. 1. problem je s napravou. Kdyz zacnu zrychlovat, tak od nejakych 100km/h az do 140km/h mi zacne vibrovat volant. Nejvice jsou ty vibrace citit na 6. prevodovy stupen a pak od 140km/h uz skoro nevibruje. Kamarad rikal, ze s nejvetsi pravdepodobnosti to bude kloub pod prevodovkou, tak bych rad slysel vase nazory. Uz jsem na to najel nekolik km a ted mi prijde, ze se volant trosku chveje i pri zpomalovani...jedu cca 100km/h a dam nohu z plynu, tak to trosku vibruje. 2. problem mam pri zataceni. Kdyz jedu do prudsi zatacky a otocim vice volant do leva, tak to od napravy lupne. Kdyz jedu doprava, tak se to moc nestava. Nebo kdyz couvam do prava, tak to lupne. Ale pri toceni volantem na miste nebo pri velmi pomale jizde to nedela. Dekuji za vase postrehy.
×
×
  • Vytvořit nový...