Přejít na obsah

Jan Bartos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jan Bartos

  1. Popelník mám vyndaný celý a stejně to nefunguje... to má být featura toho žlutého ozubeného kolečka? To jsem právě myslel, že má být jenom brzdička. Nic tam prasklého nemám... Nemohl by to prosím někdo nafotit?
  2. Potřeboval bych poradit s otevíráním popelníku. Normální stav je, že kliknete a on se sám otevře. V mém případě není nic co by zezadu tlačilo na ten popelník zezadu a tak se neotevře. Má tam být nějaká pružina nebo jak to funguje?
  3. Přemýšlím, že bych do svojí Octvavie (modelový rok 2001) instaloval nějakou vlastní obdobu carpc složenou z dotykové obrazovky: EBY 701 (2 DIN monitor) a nettop počítače např.: ASUS EEE Box řeším ještě napájení (ten EEE Box) má v sobě baterii jako UPS, takže o starost míň, ale zase jenom ve verzi s HDMI výstupem, který ovšem nepřipojim zase k tomu monitoru byla by to bezvadná navigace (buď s GARMIN Mobile PC nebo Navigator 8) a vůbec multimediální hračka pro mě jako dělaná Ještě řeším jak to udělat se zesilovačem audio.. nejradši bych na to použil současné rádio a ten carpc připojil jenom jako LINE IN (AUX), ale nevím kam ho umístit v interiéru.. víc jak 2 DIN v palubce ne a ne najít. Nemáte někdo nějaký nápad jak na to? předem díky
×
×
  • Vytvořit nový...