Přejít na obsah

Matias.N

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Matias.N

  1. No jestli máš na takovýhle auto, tak by jsi mohl mít i cca 8tis na origo hex-can od Rosse. U nás koupíš buď v Motordiagu, nebo u Svobody v AutocomSoft. Máš zaručenou bezchybnou funkci a update. jestli umíš trošku anglicky, tak si můžeš tahat update přímo od Rosse, tam jsou o pár kroků napřed, protože Svobodovo přeložené verze jsou osekané. A vynaložené prostředky navíc oproti klonu se Ti vrátí starostma proč to nemaká, atd. Např. po již zmiňovaném updatu.

  2. Mám nemalý problém, vybila se mi v zimě nová baterka ve Fabii, když auto týden stálo, koupil jsem další a ta se taky pomalu vybíjela, v servisu mi zjistili, že mi občas komfortka žere 51mA, takže ji vyměnit, sehnal jsem si jinou, ale s tou se nedokáží mechanici dostat ke kódování, co se týče mé původní komfortky, tak s ní se nedokáží ani spojit, v autorizovaném servise mi borec řekl, že se s tím ještě nesektal, moc se mu ale nechtělo, s tou náhradní se spojit dokážou, ale nedostají se ke kódování, takže už přes půl roku na noc odpojuju mínus z baterky, jsem z toho už hotovej, tak vás moc prosím o nějakou radu, ať se můžu posunout, díky moc !

    Jestli jsi blízko Teplice, tak to přivez. Podívám se Ti na to. Jestli to máš blíž do Phy, tak zkus chiptunera (vw-club, dieselpower)

  3. Zdravím, namotoval jsem do Fabie I r.v. 2006 univerzální centrální zamykání bez DO. Nevím ovšem, kde vzít napájení. Jako ideální se mi jeví nějaké tlusté červené dráty na přepážce mezi motorem a interiérem, ale tam se dá dostat snad jen po rozebrání půl palubky. Krabičku ovládání CZ mám připevněnou na desce relé. Je nutné na kostru dávat odpor 180 Ohm? Ve schematu nic takového nemám. Viděl jsem to tu v diskuzích. Forum jsem procházel, ale toto jsem nikde nenašel. Děkuju za rady.

    Odpor se dává na zamyk./odemyk. vodič. Ale jen na jeden. Jinak Ti to bude pořád např. zamykat a neodemykat.

  4. Jestli Ti nikdo neodpoví do středy, tak Ti řeknu. Jdu zítra koupit po jednom do Škodovky a ve středu jedu do Stu a porovnám a případně nakoupím, ale myslím si že ano. Myslím si že jsou použité most iso, mini iso a iso. A pak ještě jedny na pojistkový panel.

  5. Ahoj všichni,

    mám dotaz, jaké piny se používají v koncernových vozech v konektorech např. KS, konektorech stahovaček oken, připojení dveří do sloupků atd.

    Díky.

    Vím jen škodovácká čísla, ale ve škodovce to je za hodně peněz. Tak se ptám zda to jsou standartní ISO a miniISO konektory, samo je mi jasné že budou samci i samice. :-)

×
×
  • Vytvořit nový...