Přejít na obsah

Pawouk

Administrátor
  • Počet příspěvků

    32 724
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    430

Vše zveřejněné uživatelem Pawouk

  1. Témata sloučena. Informaci o tom, kde najít test aktivních lamel viz příspěvek výše.
  2. Toto ovšem není téma o servisních prohlídkách. Nerad bych tady viděl, jak se řeší kabinový filtr, brzdovka, apod. Tak to respektuj. Napiš si to sem:
  3. Nooo, tohle je dost ošemetné. Na jaký rychlostní stupeň to bylo? Navíc jsi stále neodpověděl, kde a za jakých podmínek máš tu výše uvedenou průměrnou spotřebu 8 litrů.
  4. Ten proužek tam mám také, i když jsou to trochu jiné Dunlopy - Sport Maxx RT. A s hlukem určitě nesouvisí.
  5. Nevšimnul jsem si, že by zadání tématu bylo o fóliích...
  6. Jde o to, kde ty elektrikáře vezmou. Je jich obecně nedostatek už teď. Bloková výjimka aktuálně platí do poloviny roku 2028. Co bude dá, nikdo neví. Ale i tak by měl neautorizovaný servis postupovat podle pokynů výrobce. Budou na to jistě i schválené bezpečnostní pokyny, postupy, atd. To není prostá výměna oleje. Holt ten tě nezabije. Pokud ho tedy nebudeš pít.
  7. To nikde nerozporuji, ale nevíme, kde a jak jezdí. Může v tom být hodně městského provozu, anebo taky těžká noha na plynu...
  8. No, u tohoto motoru určitě žádná podtlaková nádoba regulace turba není. Je tam elektrický servopohon.
  9. https://www.garaz.cz/clanek/servis-jak-se-opravuji-elektromobily-volkswagenu-nemusi-to-byt-drahy-spas-kutilove-z-garazi-ale-zaplacou-21009921#dop_ab_variant=1264111&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
  10. A kde jezdíš? Město? Mimo? Dálnice? Kolik km na jednu cestu? Jakou máš průměrnou rychlost? Je to podle palubního počítače, nebo podle tankování? Co to je úplně normálně? To může být u každého něco jiného.
  11. Píšeš v budoucím čase (viz například citace níže), tak si to po sobě napřed přečti. Na to jsem reagoval s těmi povolenkami. Na to že si říkáš informátor, máš těch informací žalostně málo. O žádných emocích v mém příspěvku nic nevím. To je zase nějaká tvá teorie, která se jako obvykle nezakládá na pravdě.
  12. Však ta sofistikovaná řešení od jiných pánů inženýrů použij. Jiní léta letoucí používají jiné řešení, které nikomu nevadí. A nedělají z toho raketovou vědu.
  13. Pawouk

    Sos systém.

    To je opravdu snad hláška z mobilu, ne z auta???
  14. Toto ovšem není předmětem tohoto tématu.
  15. Tak jistě - zajímavé na tom je, že celý ten systém obvykle udržuje baterku v nějakém "skoro vybitém" stavu, nabíjení není konstantní, tak kde je ta údajná bezpečnost? Nicméně toto už přesahuje zadání tohoto témat - budeme se tedy věnovat tomu, jak S/S deaktivovat.
  16. Porucha žhavení? Vždyť toto není diesel...
×
×
  • Vytvořit nový...