Přejít na obsah

Vladik5

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Vladik5

  1. Zdravím. Mám prosbu ohledně palubní desky okolo rámečků ventilace. Uprostřed těch rámečků ventilace, vylezla palubní deska asi o 5mm. První jsem myslel že to tak má být, ale pak jsem koukal do jiných škodovek a má to být zároveň jako na začátku rámečků. Nevíte jak to tam dostat nazpět. není to nic funkčního, ale z estetické stránky mi to dost vadí. Koukněte na fotky tam je to vidět.
  2. Já mám podobný problém, ale trošku jiný. Mě to nesvítí jen občas, stačí bouchnou do středového tunelu a zase svítí. Tak že to vypadá na špatný kontakt, jenže teď babo raď. kde by ten kontakt mohl být. Pamatuju si že tchýně to měla stejné ale u Golfa IV, ale ta se s tím naučila žít. Mě to ale štvě. Když do toho pak bouchnu tak to vydrží celou dobu jak sem v autě, ale když pak nastoupím tak to občas zase nejde. Myslíte že je špatný kontakt u žárovky??? Díky za rady a komentáře
  3. Mě se stává též to samé. Dnes jsem chtěl odjet od baráku a dalo mi hodně zabrat než jsem vyřadil. Nakonec jsem malinko couvnul a pak šla zpátečka vyřadit sama. Myslím že to ale olejem nebude, protože mám octavii Tour 1,6 75kW 2měsíce starou najeto 2500km :-)
×
×
  • Vytvořit nový...