Přejít na obsah

jpav

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jpav

  1. Tomas87 Mám to stejně !Už asi 3měsíce to řeším s podporou.Vždy mne napíšou že už je to opravené a není!!Jak v aplikaci tak na webu nelze prostě nastavení oznámení zapnout.Je to na webu jen šedé a nejde nic zaškrtnout,v aplikaci to napíše že to není momentálně možné!!! Auto už mám 2 roky a furt s tím connectem není něco v pořádku!!!
  2. Ano ,dnes mi také po dlouhé době došlo oznámení i email o opuštění oblasti. Také jsem si všiml nového webového vzhledu. Jen nechápu proč tam chybí posledni parkovací pozice.!!
  3. Apka funguje ale nechodi oznameni ani emaily !Už asi tři neděle
  4. Díky za tip,zkusím se tedy podívat na ty konektory.
  5. Dnes mi při parkování zhasl z volnoběhu motor,při opětovném vypnutí a zapnutí klíčku se vůbec nerozsvítily kontrolky ale startovat šlo.Samozřejmě to nenastartovalo,jen jsem slyšel nějaké klapání,jako relé,z prostředku palubní desky.Nebo asi z prostřed motorového prostoru ale spíše blíže do vozu.Relátka jsou přece vlevo nad pedály.Po několika pokusech opětovném otáčení klíčku sem a tam se kontrolky rozsvítily,motor normálně naskočil. Nemáte někdo radu co to může být? Motor byl po jízdě městem v provozní teplotě.Potom jsem to zkoušel zhasínat a startovat několikrát stále dokola a vše ok. Mám teď obavy abych příště nestál v křižovatce a beznadějně se to opakovalo.Je mi hlavně divné že nesvítily vůbec žádný kontrolky a startér točil. Octavia 1.9Tdi 81Kw r.v.1999 Děkuji za jakoukoli radu.
×
×
  • Vytvořit nový...