Přejít na obsah

PetrHalada7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení PetrHalada7

  1. Spojkovou sadu vyměnim určitě celou, jde mi jen o tu dvouhmotu, neklepe zatím, tak jestli může zůstat. A značku LUK, Sachs, nebo Valeo? Každej píše něco jinýho...díky za rady.
  2. Takže musim vyměnit tak jako tak celou spojkovou sadu i se setrvákem?. Musí se tam ještě něco přetěsnit nebo tak?
  3. Zkusim se podívat a to začalo dělat samo po 5 letech? Nebyla měněná spojka nebo tak?
  4. To jsem zkoušel taky a neprokluzuje. Jen nechápu proč to nedělá studený. A 125 000km mi příjde celkem málo na spojku ne? Je pravda, že nevím kdo to řídil předemnou...
  5. Ahoj, mám Superba 2018 předokolku v manuálu 110kw 2.0tdi. Auto má najeto 125 000km a mám problém, že když se auto už lehce ohřeje a pomalu se rozjížďím, nebo popojíždim na 1. tak asi v půlce spojky auto zaškube, nebo cuká dokud nepustím úplně spojku. Když dám plnej plyn na 1. nebo 2. tak spojka neprokluzuje. Dělá to jen při rozjíždění, za jízdy je vše v pořádku a studené to nedělá. Nevíte čím by to mohlo být? Díky za odpověďi.
  6. Takze myslis ze stara dq250 je spolehlivejsi nez nova dq381 ? A co si myslite v pripade chiptuningu u 2.0tdi 110kw. Vydrzi to tyhle dag prevodovky ?
  7. To samozrejme je jasne, jen si rikam, ze by bylo o dalsi slozitost mene.
  8. Mne slo o to, ze kamarad ma verzi s ad blue a uz se mu to rozbilo. Tak jsem se chtel jen vyhnout dalsi slozitosti navic.
  9. A z jakeho duvodu bys doporucil novejsi verzi ? Bez ohledu na sedacky a vetsi displej. Stoji za to mit v aute ad blue ?
  10. Zdravim, chtel jsem se zeptat jestli nekdo netusite zda existoval superb 2.0 tdi 110kw se 7. rychlostnim dsg a zaroven bez vstrikovani mocoviny ad blue ? Chtel bych verzi bez ad blue a tyto verze jsem zatim nasel jen se 6. rychlostnim dsg. Popripade, zda mate zkušenosti jaka z techto dsg prevodovek je lepsi. Napriklad ve spolehlivosti, spotrebe a realnem provozu, diky.
×
×
  • Vytvořit nový...