Přejít na obsah

Ivo103kW

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Ivo103kW

  1. Stačí zeslabit během vyzvánění, nebo telefonního hovoru a nastavení zůstane. Je to nezávislé na poslechu radia, nebo muziky.
  2. Kombo 5N0035728R obsahuje BT jednotku 5N0035729F a nikde nejsem schopen dohledat, jestli tato jednotka podporuje protokol ACRCP. Čili, jestli při přehrávání skladeb přes bluetooth je schopna přepínat skladby na radiu, nebo ukazovat tagy, jako je tomu při přehrávání přes USB, nebo SD.
  3. Ivo103kW

    MDI konector

    Ahoj, jde o to, co od přípojek k MDI čekáš. Jestli myslíš, že připojíš mobil s Androidem a budeš v něm listovat a přehrávat skladby, tak je to zbytečné. MDI je dnes vhodné spíš jako přehrávač mp3 z flash disků.
  4. Zdravím, nemá někdo schéma zapojení konektoru u BT jednotky, nejlépe MDI jednotky s integrovaným Bluetooth. Konkrétně se jedná o jednotku 5N0035728R v autě Superb 2 MR2012. Zapojení konektoru rádia Bolero samozřejmě mám, ale zapojení MDI/BT konektoru nikde není. Našel jsem zde pouze audio in/out piny. Potřeboval bych vědět, jaký je rozdíl v zapojení kabeláže s hlasovým ovládáním a bez hlasového ovládání.
  5. V telefonu aktivovat položku "Možnosti pro vývojáře" a v sekci BT změnit protokol AVRCP. Ne vždy tyto starší radia spolupracují s nejnovějším protokolem v mobilu. Je to jedna z možností, která může mít na odpojování mobilu vliv. Další možnost je telefon odebrat a znovu spárovat.
  6. Maxidot spolupracuje výborně s jednotkou 5N0035728R. Tagy přes BT na displeji Bolera také nezobrazuje, problém bude v protokolu ACRCP, který zřejmě tato integrovaná BT jednotka neumí.
×
×
  • Vytvořit nový...