Přejít na obsah

Sprinting

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Sprinting

  1. Dula, děkuji mockrát funguje to. :) Jsi nejlepší, mockrát děkuji a posílám ti srdíčko a pusu. :D Dík moc, jsi borec a dávám palec na horu.
  2. Přišel jsem dneska pozdě domů, zítra to zkusím hnedka ráno snad to půjde. :)
  3. Ten černý a červený drát mám zapojený v auto baterii, takže ho nemohu ukostřit. Jinak pořád mi to nějak nejde. :(
  4. Ano mám, je to na tom videu dva žlutý dráty, ale spíš si myslím že jsem nějak blbě zapojil ten rezistor na ten jeden drát co mi odemyká a zároveň zamyká auto. Ale ty kabely žlutý a žluto černý nemám spojený jsou zvláště přilepený na té desce izolepou, jestli to nemá nějaký vliv ? Dělal jsem to podle toho návodu na youtube. Zde :
  5. Ahoj, je to tenhle centrál: https://www.auto-doplnky.com/ridici-jednotka-centralniho-zamykani-blow-s50-s-3-tlacitkovym-klicem-skoda-vw Zkoušel jsem ten rezistor dát i opačně plus prohodit dráty, ale pořád nefunguje. Černo bílý mi auto zamyká a bílý odemyká.
  6. Ahoj kluci, prosím vás mohl by mi někdo poradit z centrálním zamykáním na dálku, už se s tím pářu několik týdnů a pořád nemohu přijít na to proč mi to nefunguje. V popisku vám zde nechávám link na video, ve kterém mám zapojený celý centrál, jestli někdo uvidíte chybu. Proč se mi nechce zamykat auto, tak prosím napište mi. :) Jinak centrální zamykaní a odemykání mám přes jeden drát. Děkuji předem za odpovědi. :) Zde video na youtube: https://youtube.com/shorts/uqkuinftCZY?feature=share
×
×
  • Vytvořit nový...