Přejít na obsah

XTad

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem XTad

  1. Ten bocni ozubeny mechanizmus otevirani schranky se odpoji tak, ze se proste za viko schranky trhne ve smeru otevirani a on se vycvakne. Samozrejme je potreba schranku nejdrive otevrit do "servisni polohy" pomoci tech dvou hornich cudliku. V navodu je to uplne nepochopitelne. Jinak uz jsem ji vyrval celou. Je zacvakla v miste ambientniho osvetleni, tak jsem se bal, aby se tim neznicilo, ale je opravdu proste potreba zabrat a nebat se toho, ze se cela dekoracni lista krouti a cvaka. To same pri nasazovani zpet. Drzi jeste dole u nohou, tam je zase takova konstrukce, ktera se pri nasazovani zpet musi podchytit, aby se nekroutila a schranka k ni pricvakla. Schranku jsem vyndaval kvuli vymene za novou. Stara byla trochu skrabla, ale pokud by ji nekdo chtel, tak se muzeme domluvit (calounena verze z prvniho roku vyroby).
  2. Pokud vím, tak výrobci příslušenství (třeba Milotec atd.) používají 3M pásky, takže bych zkusil hledat tady https://www.3mcesko.cz/3M/cs_CZ/p/c/pasky/penove-pasky/i/automobilovy-prumysl/ Bál bych se ale, že stará páska nepůjde jentak seškrábat bez poškození dílu.
  3. Kamiq drncá i na 16". 18" nejsou takový rozdíl.
  4. Taky jsem měl problém sundat ten boční kryt palubní desky. Je potřeba páčit těsně vedle těch čudlíků, kterými je to zacvaklé, potom povolí. Teď mi ovšem nejde sundat ta samotná přihrádka. Odmontoval jsem všech 6 šroubů a ty dva plastové hřeby zboku, ale ani se nehne. Je tam ještě něco?
×
×
  • Vytvořit nový...