Přejít na obsah

majo lo.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení majo lo.

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • First Post Vzácný

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj Suri. No kdyby objednali celou mechatroniku tak je to ok. To je ten nový kus. Jen oni tvrdí že jim z Mladé Boleslavi dali info že na té mechatronice byla vyměněna elektronika a ze tedy musí objednat celou novou. A to mě dali vědět po 10tydnech a ne po třech.
  2. Ahoj Suri. Vždyť já to měl i tak domluvené že mě vymění celou mechatroniku. To mě teď Škodovka začala tvrdit že jsem se domlouval jen na řídící jednotce. Spíš mě ale zajímá to co jsem psal že co dělali 10tydnu? Proč nezavolali po týdnu. Vždyť to už museli vědět zě tam je již jednou vyměněna a je potřebná kompletní mechatronika.
  3. Zdravím. Má někdo nějaké nové info ohledně mechatroniky? Mě totiž volali ze Škodovky že v Mladé Boleslavi přišli podle načteneho kódu z řidiči jednotky mechatroniky že již byla jednou vyměněna po záruce mezi 4-5rokem v jiném servisu než Škoda. Tak mě navrhli že vymění celou mechatroniku což je pro mě zarážející protože to jsem i chtěl a měl za to že od 9.1.2024 čekám na mechatroniku jelikož je problém s dodávkami jako všichni víme. Údajně když objednají celou mechatroniku co bude o cca 9tis Kč dražší tak bude za týden. A tady mě to celé nějak nesedí- to od 9.1. 2024 do 15.3 2024 zjišťovali co? když přece v Mladé Boleslaví musí obratem vědět dle kodu co tam je. zda org.dil nebo již jednotka druhá. Proč mě nezavolali hned po týdnu že je potřebný tento úkon! Pak jsem tedy zvědav když to tedy bylo vyměněno mezi 48tiskm a 59tis km a teda se to opět posr. při 93tis km zda se to znovu za 40tis km pos....
  4. To máš úplně stejně jak já, stejny rok +- měsíc i stejne km. Jak pojedeš cca 50km a více už to vyhodí chybu. A jak ti píše i níže Dafro 100% mechatronika. Už prdím i tu cenu no spíše mě štve dodání již přes 2 měsíce.
  5. Zdravím. Já mám to samé na Kodiaq 2018, nájezd 92tis km. Začalo řadit 2.4.6 a R. Již mám objednanou mechatroniku ve škodovce od 9.1.2024 a pořád čekám. Co jsem slyšel je nas hodně a doufám že to škodovka jelikož už dávno tento problém zná a neřešila bude ochotná uznat aspoň kulanci a něco proplatit.
×
×
  • Vytvořit nový...