Přejít na obsah

bretislavheczko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem bretislavheczko

  1. Ahoj všem. Založím nové téma abych v tom měl přehled. Je tady někdo v okolí Frýdku-Místku kdo by mi nakódoval čtení značek? Nějak jsem začal ale nefunguje to, bere značky asi jen z kamery a nezohledňuje navigaci - Columbus. Podle návodu co mi zde byl postnut jsem to dělal ale podle obrázku 1 jsem tuhlevolbu nikde nenašel. Obrázek 2 je to co nabízí mně. Na obrázku 3 a 4 jsou chcby které jsem před tímhle kódováním neměl.
  2. A tohle mi píše diag. To před kódováním nebylo.
  3. Jedině tohle jsem neudělal protože jsem to tam neměl.
  4. Tak nevím jestli jsem něco neudělal špatně ale někdy mi maxidotw vyhodí hlášku že čtení značek není k dispozici a mčm r pocit že i columbus neví kde právě je a ukazuje mi hodně dlouho stejnou značku.
  5. Super, dekuji. Zitra vyzkousim. Jeste jedna vec, nejdou mi dojezdy na prednich oknech. Zadni jdou nahoru i dolu predni nekdy jde spolujezdcove. Zkousel jsem vyjet rucne nahoru a pak chvilku podrzet, sjel jsem dolu a pak podrzel ale nic.
  6. Není někdo Fm nebo Ostrava a okolí kdo by uměl na o3 2015 dokódova čtení značek a automatické dálkové? A ještě snadné vystupování. Nebo by mě navedl přes vcds
×
×
  • Vytvořit nový...