Přejít na obsah

esorimmer

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil esorimmer

  1. Zdravím,nevíte někdo kolik otáček točí 1,0TSI 70kw,na pětku,při rychlosti 120km/h?Měl jsem  na projetí pouze 1,0TSI 81kw,ten točí na šestku při 120km/h  necelé 2000ot./min.Jinak pocit z motoru vynikající.Pouze při rozjezdu poznáte tříválec,pak jede krásně.Měl jsem 1,2TSI 66kw,ale 1,0 TSI je určitě lepší.Uvidíme,co vydrží.

  2. Už jsem to vyřešil,je potřeba odbrousit aku vrtačkou s kamenem,část výlisku na šroubu,který má účel podložky,cca20% obvodu,aby šel protáhnout pod kulisou.Jinak k vůli startéru sundat spodní kryt motoru,horní kryt,vyndat baterii,rozebrat a vyndat kaslík na baterii,který se mimochodem skládá z pěti dílů............,tady se škodovkáři překonaly. :kol-46:

  3. Můžete mi prosím poradit,jak mám vymontovat startér z 1.2HTP,když hlavní šroub ,horní nejde vytáhnout,protože je asi 20 cm dlouhý?Jde vystrčit tak na polovinu a pak hlava šroubu narazí na kulisu řazení?To se asi ve škodovce dalo pár chytrých hlav dohromady.........Díky za odpověď.

  4. Zdar,když je motor studený,chytne a chcípne.Klidně pétkrát po sobě.Když náhodou vydrží volnoběh,tak je nízko,že se motor chvěje.Diagnos.nic neříká,já to tipuju na teplotní čidlo.Nevím ale kde je a jek vypadá.Poradíte mi,prosím?Dík.Jinak po pár metrech vše OK.Tak ,připojil se i nepravidelný vilnoběh,výměna cívky nepomohla,tak dnes 23.2.10 jsem to nevydržel a dol to do servisu.Hned jsem dal změřit tlaky ve válcích.Podle technika to jsou ventily,to je prý normální,najeto 98.000km.Dřív jsem měl citrona ZX.Tam jsem měnil těsnění pod hlavou ve 250.000km a byl jsem nasr.Tak jsem si koupil novou Fabii,a nenajel jsem ani polovinu a už se hrabou v motoru.To je síla.Večer dám vědět,jak to dopadlo,zdarec. :aggressive:

    Tak je 15.3oh a je to jasné.hlava jde dolů,jsou to ventily v prd..Kdo máte velké chvění na volnoběh,hůř chytá,je to hajzlu.Jako první si nechte změřit tlaky ve válcích.Takový věci jako čidla,zap.cívky atd...utopíte v tom hromadu peněz a výsledek stejný.Hodně štěstí.

×
×
  • Vytvořit nový...