Přejít na obsah

Losha

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Losha

  1. Ahoj, tak vám nějak nevím, proč řešíte toto neschválené zapojení na mlhovky, když to s sebou nese spoustu možných "ale" a problémů. Za prvé, jaká je úspora na mlhovce, když má stejný výkon jako potkávačky (55 W)? Já vím, nesvítí nic jiného, ale taková úspora to zase není. Za druhé, za takto upravená světla ti kdejaký policista může napálit pokutu, protože nejsou označena jako RL "running light" (čili světla pro denní svícení), no a za třetí bez homologační značky bych asi ani nezkoušel jít na technickou. No a když vezmu v potaz, že taková obyčejná, slušně vypadající (vysoce svítivé LED) sada světel dnes jde sehnat pod 1000,- Kč a napojení zvládne skoro každý... A to teď nemluvím jako teoretik, ale jako praktik. Úspora minimálně na palivu je hned znatelná, koneckonců těch 5 W co si vezmou ty LEDky dávají i parkovačky (které samozřejmě pri správném zapojení nesvítí) viditelnost i za hodně jasného slunečného dne je lepší než u klasických světel a žádný problémy s orgánama taky nemám. Jinak si do toho nenechte kecat, snažím se jen poradit
  2. Ahoj, tak jen velmi jednoduše. Červený je +, hnědý (s barevným proužkem) je -. Nejjednodušší asi bude odstřihnou původní konektory a nacvakat nové. (Když si najdeš článek na výměnu repro v Oktě tady někde, tak tam je to i s fotkama) Nevím jaké repro tam chceš dát, ale obecně se dá říci, že plusový konektor je ten sirší, mínusový ten menší. Tohle je škodovácké řešení výhybky, ostatní repráky to mají trošku jinak, ale složité to není. Držim palce. Jo a abych nezapomněl, pokud chceš aby hrály původní výškáče, tak ty dráty propoj třeba čokoládou, nebo namačkni na stejný konektor.
  3. Ahoj, no já jsem to řešil taky, ale bez demontáže tapecu mi to nešlo a nechtěl jsem nic polámat, tak šel tapec dolu. Ono to zase není tak složité. Hodně štěstí.
×
×
  • Vytvořit nový...