Přejít na obsah

Jammal

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Jammal

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No tak to tam máš něco hodně špatně 6,9 a víc na TDi, to je spotřeba noha na podlaze a pořád plný. Pokud ti vag nic neukazuje, zkus se zeptat nějakého mechanika co tomu rozumí (doporučuju někoho mimo autorizovaný servis...to co umí oni umí i moje babička a možná líp ). Jinak bych vyměnil filtry a nechal zkontrolovat turbo i vstřiky. Někde bude vada kámo, ty se i se svižnější jízdou musíš vlézt do 6 litrů. Já osobně jsem měl u TDi naprasklou hadici u turba a spotřeba se mi zvedla o litr a půl
  2. Hoši tak teď nevím jestli si děláte srandu a nebo mám díru v nádrži. Mám Fabiu 1.4 MPi 50Kw a s hooodně lehkou nohou spotřeba 8,5 l, při normálnější jízdě 9. Nevím jak kdo dokázal spotřebu u tohoto auta 7l, ale podle mě ho musel půl cesty asi tlačit nebo co. Pokud víte co by na mém kladkostroji mohlo být špatně, písněte mi sem. Do té doby si budu myslet, že spotřeba 7l u této fábie je holý fantas.
  3. Hele ty chytrolíne, když neumíš poradit tak radši mlč. Mám tři auta a z toho jednu Fábii a nikdo se tu neptá na tvého žigulíka, takže si řeči o svém fáru nech na weby se svojí tématikou. Jinak pokud někdo poradí budu rád, díky.
  4. Hoši ten odkázek už nefunguje a mám tento druh problému. Jde to najít i někde jinde?
×
×
  • Vytvořit nový...