Přejít na obsah

pipisekr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem pipisekr

  1. Ahoj škodováci, mám feldu 13Mpi 2000. Už se mi párkrát stalo, že jsem stál směnu tj 9 hodin na dešti nebo vlhku a pak mi nešlo nastrovat. Startér točí, ale jen na 2 pak se mi vybije baterie. Čerpadlo natlakuje a pak vypne( teď se mi ale stalo že stále cucalo-musel jsem zakolísat s autem a pak to cvaklo). Prostě: sednu do auta nenastatuju- přes kabely jo, pak jedu cca 1 km do města a pak nemám problém s nastartováním.nemusím ani jezdit a na podruhé to chytne. Nějaké rady?
  2. pipisekr

    Karburátor

    ok dík za rady a zítra se na to pustím.kdybych nevedel napisu ok??
  3. pipisekr

    Karburátor

    kolik tak vyjde tesnění pod hlavu.nechtěl jsem jin sundávat protože mám strach že urvu šrouby a to by bylo v pytli.kulicky byly podinjektorama neco jako tesneni.vetsinou byly rozdrcene a to delalo problém.pokud si dobře vzpomínám. a jak seříeím předstih bez stroboskopu??
  4. pipisekr

    Karburátor

    Nazdar lidičky chtel jsem se zeptat zda je tesneni pod vičkem karborátoru a zda karborátor obsahuje kuličky tak jako u škoda 120........... mám problém že s mi nezavírá klapka spouštěcího zařízení.nedrží volnoběh a vůbec nemohu nastartovat. Další problém mám jak seřídit předstih když doma nmám stroboskop a nijak jinak mě nenapadlo jak to seřídit. Taky při nastartovaněm motoru sešlápnu brzdu a klesnou otáčky. Při sešlápnutí 3x uplně chcípne. Také se mi ztrácí voda z chlazení a tvoří se mi pěna na olejovém víčka kde může být chyba a protíkat. může to být prasklý blok?? dík moc za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...