Přejít na obsah

Frenzied.39

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Frenzied.39

  1. ...no tak teda díky....mp3.... ani_ja_vas_nepotesim.mp3
  2. Tak už už jsem se dočkal po 3 měsících - červená corida sportpacket,1,9 TDI....ale mám ji na salonu a čekám na peníze od pojištovny ,protože mi bylo odcizeno vozidlo 26.10. a dodnes mi pojištovna nevyplatila peníze..... jaký máte zkušenosti vy a do jaké doby musí pojištovna splnit svoji povinnost....mě připadá,že mi zákazníci musíme vše včas platit,ale oni si dělaj co chtěj... jo a píšu konkrétně o GENERALI...
  3. Octu jsem objednával začátkem listopadu,zaplacená záloha-dodání v druhé polovině ledna Mám dotaz - bude cena stejná za kterou jsem objednával,nebo se zvýší o změněné DPH ? Prodejce mi tvrdil,že cena zůstane stejná,ale věřte jim. ..tak jestli někdo nemá informace..
  4. Zdravím,to máš sportovní paket? alepon si myslím podle nárazníku...já si objednal červenou coridu,protože jsem chtěl ten spotpaket a nabízej ho pouze černá metla,stříbrná metla a červená corida... ...jo chodím už 1,5 měsíce pěšky a totéž mě ještě čeká než budu mít auto....
  5. Zdravím,mám objednanou 1,9 TDI 74kv a chci později taky chipnout a mám dotaz - jaký je rozdíl mezi CIMBU a http://www.powertec.cz/parametry_vykonu.ph...'Chiptuning Škoda Octavia 1.9 PD 74kW' ? Cimbu je určitě dobrá firma,ale zdá se mi to o dost dražší? nemá někdo zkušenosti s POWERTEC ? D
  6. Zdravím a gratulace největší,mám objednanou taky coridu v krátké verzi se sportpaketem a už přiravuju garáž... V jaké barvě je podsvícení displeje a tlačítek? pokud není červené,tak to by mi neladilo s autíčkem a musel bych nechat upravit.
  7. Zdravím,ohledně toho chipu,podle čeho vybírat firmu,abych poznal,že je to kvalitně udělané? Stejně všichni používají notebok - si myslím. Měl sem už chipnutý auto tourana a to od http://www.diesel-technik.cz/,taky kluk s notasem a cena 10 000 kč,ted jsem objevil podobnou firmu http://www.powertec.cz/parametry_vykonu.ph...'Chiptuning Škoda Octavia 1.9 PD 74kW' a tam je cena 5800 s DPH a to cimbu za 15 tis. se mi zdá dost drahý a třeba to dělají uplně stejně jako tyto firmy-tak podle čeho to risknout-stránky maj všichni dobrý,záruka a pod... poradte. http://www.powertec.cz/parametry_vykonu.ph...'Chiptuning Škoda Octavia 1.9 PD 74kW' http://www.diesel-technik.cz/ P.S.to nedělám žádnou reklamu,potřebuju poradit,protože každej vám bude tvrdit,že to dělaj nejlíp a tak podobně. čekatel na octavia tour,sedan 1,9 TDI ČERNÁ METALÍZA sportpaket ,ale mohu ještě změnit barvu / do týdne/ dodání leden.
  8. co máš disel nebo benzín ? objednal jsem 1.9 tdi 74 kw tak snad bude dost usporná... každopádně to chce zajet a bude mnamkat méně ! snad.
  9. Frenzied.39

    dnešní nákup

    [/ b] ..se nestačím divit jak utrácíte krize zprava,krize zleva,....já poplatil složenky za elektiku,at si může rozdělit ČEZ před vánocema nějaký odměny.
  10. souhlasím.když se tam vejde plnohodnotná rezerva,tak proč ji tam nedát !
  11. odpovídám na dotaz chip. zvýšení výkonu ze 74 w na 103 kw ! To je slušný a cena mě docela překvapila 5800,-s DPH,ale musím si zjistit o té firmě víc info.toto jsem našel na netu. www.powertec.cz tohle mi napsali: Pokud jde o novou Octavii, zalezi na tom, jaka je ve vozidle ridici jednotka. Pokud je ve vozidle jeste EDC15, ktere se davali k vozum PD 74kW drive, neni uprava problem. Pokud by i do teto Octavie montovali novou generaci ridicich jednotek montovanych do nekterych vozidel od 05/2009, je mozne ze bude vybavena anti-chiptuningovou ochranou, kterou v soucasne dobe neni mozne obejit, usilovne vsak pracujeme na odsraneni teto bezpecnostni pojistky. Bohuzel neni nam znamo co do vozidel nyni montuji, predpokladame spise starsi variantu, ale muselo by se to zjistit jedine az z vozu diagnostikou, popr. u dealera.
  12. objednal jsem si plecháč za doplatek 1200 kč.
  13. Chlapi-ješte jeden takovej asi blbej dotaz Objednal jsem 16 kola / v sportpaketu / co rezerzva nebude to jiné kolo,myslím menší,abysh s tím dojel...
  14. Tak já sice oktu kupoval u prodejce,ale pouze jedno kratší svezení z kterýho stejně moc nepoznáš,každopádně jsem měl TOURANA 1,9 a tutéž motorizaci jsem objednal u octy a nechám taky ch ipnout !
  15. Nemá někdo foto interiéru sportpaket ? sedáky myslím,že jsou tmavé...projížděl jsem jedno auto,ale už si nepamatuju,at se mám na co těšit-prosím...
  16. a máš sportovní sedačky? vyhřívaný ? připlácel jsit aky za bederní opěry 3000,-kč ? je mi prostě záhadou,že prodejce nabízí sportpaket za 20 litrů - kožený paket,sportovní spoiler vpředu a vzadu,16 kola hliníky,sport.sedáky a když chci výhřev.tak musím připlatit k tomu ještě bederní operky...kupuju vlastně něco co nevidím. ...nojo,co by jsi chtěl za ty peníze...radši prodávaj O 2,na ni maj větší vejvar.
  17. asi máš pravdu,ikdyž je pravda,že toho tolik nenajezdím....,každopádně ten výhřev sedačky je po celý sedačce? a za jak dlouho to hřeje? ...jo jinak sem si mohl vybrat ze 3 barev,červená,stříbrá metla,černá metla - červená mi připadá dost agresivní,stříbrných jezdí dost a tak jsem riskl tu černou...doufám,že ji trochu vytukám.dodací -konec ledna.
  18. Ahoj,můžu se zeptak,když jsi objednával sportpaket s výhřevem sedaček,musel jsi dokupovat bederní opěrky? včera jsem byl objednat autíčko a chtěl jsem výhřev za 5.900 kč a prý to jde jen s bederníma opěrkama za 3000 kč,tak nevím jestli to nemám uplně vynechat. díky za odpověd. Tomáš.
  19. Zdravím všechny - objednal jsem včera octu toura se sport paket - rozhodl jsem se pro vyhřívaný sedačky,který mi nabídl prodejce jako dobrou věc za 5.900 kč ,ale prý musím k tomu přidat i bederní opěrky za 3000 kč,bez toho vyhřejvání nejde. nevíte někdo,objednával jste sportpaket s výhřevem? díky za odpověd
×
×
  • Vytvořit nový...