Přejít na obsah

phlag

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem phlag

  1. vzhledem k tomu, že se jedná o "solidní" servis, tak tohle snad prověřili
  2. V servisu pravili, že čidla jsou OK. Prý je prohodili, ale situace stejná. :-(
  3. jj jiná volba asi nebude :-( , už jen najít někoho, kdo se na to za rozumný peníz mrkne...
  4. s neutrálem jsem to nezkoušel ale asi tak nějak... na 5, 4 i 3 šlape v pohodě, na šestku se prostě nezapne mimochodem... já mám převodovku jen upravovanou - trošku se zkrátila pětka a přidala šestka, snad se tě tento problém tedy vyhne
  5. Ahoj, vždy v zimě přestával šlapat park. asistent (dlouhý tón při zařazení zpátečky) a na jaře, když bylo už tepleji, se opět vrátil. Letos se už ale neprobral. Neporadili si s tím ani na první pokus v servisu. Nestalo už někomu či nevěděl by někdo čím to? Mám O1 1.8T rv99...
  6. Ahoj, nechal jsem si upravit převodovku - přidat šestý rychl. stupeň, se kterým mi nespolupracuje tempomat. S nižšími kvalty šlape ok. Tempomat je původní v mé O1 1,8T rv99. Dá se donutit ke spolupráci i s tou šestkou? Předem děkuji.
  7. to bych musel do servisu, což se mi moc nechce
  8. pokud vim tak ano (nejsem prvni majitel)
  9. Zdravim, vždy když je chladněji, tak nešlape parkovací asistent - při zařazení zpátečky dlouhý tón a nic, ale jakmile se oteplí jde. Nevěděl by někdo čím to?
  10. to jsem čekal, už jen sehnat dobrou dušičku, co to provede
  11. Zdravim, nechal jsem si do své 1.8T rv 99 dodělat šestku a nešlape mi na ní tempomat. Zkoušel jsem to na pětku a jel v pohodě. Nevědel by někdo čím to a jestli se s tím dá něco dělat?
  12. diky, pokud vim vse v cajku je, takze uz tam razim
  13. pro tu 6 100% rozhodlej nejsem, je to prece jen dost (jak psal Stasek - Eurotuning - cena 27.800,-) nemusi se pry ani vyndat prevodovka (varianta komfort) tu to je : http://www.skodaoctavia.cz/motornavody/6tikvalt.htm
  14. Ahoj vsem, je riskantni precipovat tak stary motor? (rv 99) k tomu se mi jeste zamlouva uprava prevodovky na 6-kvalt... (trosku zkrati 5-ku a pridaji 6-ku) jake by mohly nastat problemy? mate nekdo nejake zkusenosti? pozitivni a samo i negativni... vse samozrejme prenecham "odbornikum"
  15. Diky moc. Zadny velky servisman nejsem, tudiz to nejspise budu nucen prenechat odbornikum.
  16. Docela jsi mě vystrašil. Zamykání zatím v pohodě...
  17. Měl bych takový malý problémek. Při zapnutých světlech a otevření dveří se neozve ani hlásek. Už jsem málem nechal svítit a šel pryč. Nevěděl by někdo čím to? Mám O1 rv 99. Předem děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...