Přejít na obsah

zdenytumig

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem zdenytumig

  1. Soupis materiálu záleží na tvé stávající výbavě. Já potřeboval: Kompletní světla se všemi jednotkami (jednotky jsou na světle) GW MQB high 5q0907530ac jednotka nivelace 7p6907357d BCM je 5q0937086ak (jednotka plaubní ítě podporující xenony) čidla náklonu 5q0907503 na zeleze 5q0412521c Kompletní přestavbovou kabeláž (dělá ji protranscar praha A pak potřebuješ někoho kdo zajistí u ŠA ochranu dílů, natáhne kabeláž, přepinuje, nakóduje a finálně sladí atd. Mě funguje vše jak u originálu i s AFS. Tímto ještě jednou díky Vašovi do Prostějova :-).
  2. Já budu muset, bohužel ještě měnit BCM, takže zase je to o něco těžší. Má teď někdo aktuálně zájem tak řešit přestavbu na xenony? Jestli jo tak piště soukromé zprávy.
  3. Velký díky Ferdovi :-) Ano světla mám kompletní i se třemi jednotkami. Auto nemá drive mode select, vzadu je jednoduchá klika a není to 4X4. VINko s xenony jsem nepobral. Jednotku - 7P6 907 357 koupím a upozorním je že je potřeba je překódovat. A pak tedy ještě dvě čidla( 5Q0 512 521 F zadní a 5Q0 412 521 C přední) Na http://www.mihocar.cz/cidlo-urovne-podvozku-skoda-octavia-iii-5q0907503/d-87240/ mají asi špatně uvedené číslo produktu "5Q0907503" ale podle vzhledu to asi bude to na přední nápravu. Zadní čidlo jsem nenašel :-( Kabeláž taky ne, ale zkusim jim zavolat. Z.
  4. ŠA mi řekli, že se do toho pustí a že to půjde. Ale myslím že budu první u O3. Na světlech mám 3 řídící jednotky a tak si nejsem jist jednou jednotkou. Podle ETKY je jedna řídící jednotka pro světlo do zatáčky a regulaci délky světla. Takže nevím jestli budu potřebovat další jednotku pro nivelaci. Kde by se dali objednat ty správný konektory na přpinování? kokta7: ano připojistit má opravdu smysl. Díky
  5. Tak jsem pokročil. Mám kompletní světla. Tedy xenon, řídící jednotky xenonu, řídící jednotku pro světlo do zatáčky a regulaci délky světla a také řídící jednotku pro LED modul. Chybí mi tedy: čidlo úrovně podvozku předek + zadek řídící jednotka pro automatické nastavení dosahu světel. Je to z řídících jednotek všechno? Nevíte kde dohledat jakou bud potřebovat ještě kabeláž (mezi čidly) a další? Stávající výbava je Ambition Plus. Díky :-)
  6. Prošel si někdo již touto úpravou na nové Octavii? Jde to vůbec? Dá se to napojit přímo po klasice? Vím, že to není jednoduché ale budu rád za každý příspěvek. Vím, že někdo autonivelaci řeší fake autonivelací. Budou se muset vyměnit řídíci jednotky? Nemám ostřikovače, nevím jestli se dají dodělat. Popřípadě výměna nárazníku. Nevím co je potřeba k dodělání ostřiku (jednotka, motorek)? PS: Bral jsem skladový vůz bez možnosti změnit konfiguraci. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...