Přejít na obsah

Šrubik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Šrubik

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, se zvuku tohp nejde moc slyset ale pokud ti to na volnobeh jakoby v motoru "cvaka" tak to mas s nejvetsi pravdepodobnosti opotrbeny povlaky na pistu. To zpusobuje to cvakani. Ja jsem to reklamoval v domeni ze jsou to hydraulicka zvedatka a ono se ukazalo toto.
  2. Ahoj, je tva nabidka stale aktualni? Ja mam Roomstera 1.6 predelany na LPG.
  3. Ahoj, děkuji Ti moc za radu. Poprvé jsem to také zkošel podevrat a vrátit nazpět, ale minulo se to účinkem protože ta guma je krátká a tím pádem tam vždycky sklouzne. Na straně spolujezdce je to ale v pořádku. Uvidím jak dovezu auto ze servisu v pondělí co mi na to řeknou. Tak jako tak jsem si to nechal zapsat do protokolu.
  4. Hmm, tak to je super. Až si půjdu v pondělí vyzvednout Roomstřika tak to budu reklamovat. Už vidím jejich kyselý výraz ve tváři.
  5. V tuto chvíli svého roomstra již reklamuji ale na jiný problém ( nefunkční automatické zavírání zadních oken ). A když jsem to ukazoval přímacímu technikovi tak říkal, že se jedná o scela normální jev, že se vyskytuje na každém autě a podobné řeči. Proto se chci dotázat jest-li se jedná o uznatelnou vadu, nebo je to opravdu problém na každém autě?
  6. ahojte, dostal jsem odkaz na tuto diskuzi k tématu těsnění. Mám na svém roomstřiku problém v oblasti "A" sloupku. 1. těsnění na spodní části nedoléhá k blatníku 2. těsnění se krčí po uzavření dveří v oblasti kolem "A" sloupku. ( cca 4 cm ) Auto mám pouze 4 měsíce a tím pádem mne tento nedostatek štve. Poraďte mi co mám dělat.
×
×
  • Vytvořit nový...