Přejít na obsah

Mobilcar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    79
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Mobilcar

  1. cimbu profíci, ale asi to nesplní tu cenu. Tam vyjde chip tak na dvacítku, ne?
  2. OT/ A já myslel, že si zaposilujeme :-D /OT Rmmn: dej pak vědět, co to bylo, třeba nahraji foto.
  3. ale řeknu ti, že bez stahováku je to docela fuška to tam nadat zpátky :-D my jsme to s velezkušeným Ondrero uživatelem dělali asi 3hodiny (tu pružinu) Jen jednu a ještě k tomu už unavenou. Teď nás čekají obě dvě na fabii, to bude porod :-D Jako doporučuji si neničit nervy a pokud jsou peníze, tak to dát nějakému známému servisákovi nebo servisu. Pružinu bych si ale radši koupil přes net.
  4. pokud je to tohle, tak bez problému, je to jen nepříjemný zvuk, jako když natáhneš pružinku a pustíš. Samozřejmě je to závada a to je nejlépe co nejrychleji opravit, ale není to nic, co by zamezilo auto používat. Pokud je to ovšem to, co říkám. Taky to může být něco jiného.
  5. to vypadá na prasklou pružinu a následné vyskočení z misky. Co s tím? prasácky obrátit pružinu, ale to je dočasné řešení. Pokud je to prasklou pružinou, budeš muset koupit oboje přední nové (aby byly stejně (ne)jeté) a vyměnit - stalo se mi to jak na octávce tak na fábii EDIT: Zkus úplně vytočit kolo a pak se na to pořádně mrknout nebo nejlépe na zvedák, sundat kolo a pak už to uvidíš jasně, jestli je to tou prasklou pružinou a následném vyskočení z misky. Praskne jakoby takový kousek, který je zatočen tak, aby to drželo v té misce.
  6. Ahoj,mám problém se svou Octávií rok 2001 facelift.Vždy jsem otvíral přes DO a nyní jsem poprvé vyzkoušel mechanické zámky.Bohužel jsem zjistil že mi zámek v řidičových dveřích blbne a otevře pouze řidičovi dveře.Pokud otočím klíčkem v 5tých dveřích ,tak se zamkne celé auto krom řidičových (ty se zamknou a ihned zase odemknou) a nebliká kontrolka imobilizéru.Nejhorší je že mi přestal fungovat i dálkáč.Zamknu jen přes kufr 4 dveře a řidičovi musím sólo. Čím by to mohlo být? A jen dodám že od koupi nefunguje mikrospínač u řidiče(nerozsvítí se světlo ve dveřích ani osvětlení a kontrolka na palubce) Nerad bych to řešil přes servis a bůhvíjaké rozebírání dveří.Celou dobu dálka fungovala bez problémů.Jen jsem si dnes zatočil klíčkem doleva a doprava
×
×
  • Vytvořit nový...