Přejít na obsah

martin_koudy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem martin_koudy

  1. Ve čtvrtek jedu na servis, tak se můžu optat. Ale viděl bych to tak na 2-3 vrták. Už jsme si z toho dělali prču při předávání auta, že to je řešení.
  2. Já už jsem si na to pípání tak nějak zvyknul, nikdy jsem se pořádně nedočetl, čím to je, kontrola brzdovky, chladící proběhla a poho, takže asi čidla špatné, ptž někdy to je v pohodě měsíc a třeba za poslední 3 dny to pípá po každém nastartování (třikrát dlouze). Teď budu přecházet na 2000/2001 1.9 TDI 81 kW SLX, tak jsem zvědav, jinak OCT 1998 1.8 92 kW SLX.
  3. Tak jak to teda je? Musejí se ty nýty odvrtávat nebo ne? V červenci to nejspíš zkusím, teď v těch vedrech to začíná vrzat šíleně, přitom kouknu na zámek šoféra, který se totálně zbláznil.
  4. Na té kartičce sice jsou symboly, k čemu která pojistka patří, ale není tam vůbec kolik A má která mít, takže jdu koumat návod (který v autě samozřejmě není). Jinak proč to dělám, zaprvé včera zapraskalo v rádiu, zablikalo a zhaslo a pak už nehrálo. Myslíte, že to souvisí s pojistkami, nebo to "rádio" mám vyhodit? Na pozici pro rádio totiž zrovna žádná pojistka není a není to poprvé, co jsem se setkal s rozdílem rozmístění pojistek mezi návodem a skutečností ve voze. Další věc je, že za jízdy (nebo po zhasnutí motoru) nejdou otevřít 5. dveře, musím otevřít vždy zadní dveře (levé nebo pravé), jinak se do kufru nedostanu, co to je za kravinu? Ten kufr se prostě zamkne, ale měl by se odemknout, když jako šofér vystoupím přeci ne? Díky za rady
×
×
  • Vytvořit nový...