Přejít na obsah

oxygenium

Uživatel
  • Počet příspěvků

    2
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení oxygenium

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý den. Můj problém pořád přetrvává. Neměl byste, prosím, někdo budíky na prodej? Fabia 6Y5, 1.9 TDI 74 kW, r.v. 2001. Předem díky.
  2. Dobrý den. Mám Fabii 1.9 TDI, 74 kW, r.v. 2001. Poslední dobou mám problém s tím, že se mi během jízdy spustí varovný signál teploty motoru. Rozsvtítí se kontrolka, třikrát to zapípá. Do toho se ještě stane to, že ukazatel venkovní teploty začne ukazovat nesmysl, jako např. -40°C a ukazatel paliva spadne na nula. Chladící kapaliny mám dost, nikde žádná netěsnost. Když to ignoruju, auto jezdí normálně. Mám ale obavu, aby se nepoškodilo něco dalšího. Teď už se mi to stává při každém nastartování motoru, předtím to bylo tak, když jsem motor vypnul, vytáhl klíček ze zapalování a znovu nastartovat, problém zmizel. Může někdo poradit? Ještě přikládám fotku, ze které je problém zřetelnější.
  3. e-mail je: miloslav.michal zavináč seznam.cz

  4. Ahoj, chci koupit ty poklice. Jestli je to možné, pošli je poštou na Miloslav Michal, Na Borku 1610, Jirkov, 43111. Cena je 400 plus poštovné, že? Potvrď, prosím, na miloslav.michal@seznam.cz. Dík

×
×
  • Vytvořit nový...