Přejít na obsah

Petr67

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Petr67

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mám oktávku rv 2000 1.9td a rozpadl se mi ten molitan co je pod plastovým krytem na motoru. Zbytek jsem otrhal a nasadil z pět jen plast. Chci se zeptat má to velký vliv na hlučnost motoru? Jde ten molitan někde sehned neb něčím nahradit? Dík za informace. Pokud tohle téma již proběhlo tak se omlouvám, nenašel jsem ho.
  2. Petr67

    Koupě Octavie I

    Chtěl bych se ještě zeptat. Kolega mi říkal že u TDi lze zjistit přes diagnostiku kolik má motor opravdu najeto, je to tak?
  3. Petr67

    Koupě Octavie I

    Je to tak, své auto prodávám již půl roku a za cenu kterou bych to nikdy nechtěl dát a ještě bych kupci vynadal. Dneska nikdo nic nekupuje, tak doufám že když budu chtít koupit pěknou oktávku, tak prodávající se bude podle toho jaká je situace na trhu chovat. Nechápu proč 99% procent všech oktávek nabízí bazary a různí spekulanti. Přece není pro nikoho problém podat inzerát a prodat svoje auto za férovou cenu. Tak doufám že koupím něco slušného.
  4. Petr67

    Koupě Octavie I

    No a když jak naschvál neseženu 66Kw ALH tak je to asi jedno záleží hlavně kolik má najeto. Prodávám svoje auto a hned po prodeji potřebuji koupit auto, tak uvidím které mi přijde do rány. samozřejmě že bych chtěl od prvního majitele se serviskou, ale jak tak koukám všechny oktávky vlastní spekulanti a bazary. Z toho mám husí kůži a tudy cesta nepovede.
  5. Petr67

    Koupě Octavie I

    Nezatracuji 66Kw ale tu na fóru jsem četl že tam je turbo s něměnným nastavením lopatek a říkali že to není nic moc. Tak dobře vezmu v úvahu i 66kw. A od kterého roku se dělal 6 kvalt?
  6. Petr67

    Koupě Octavie I

    Omlouvám se za to že jsem napsal tuto všeobecnou blbou otázku a beztak do blbé rubriky. Jsem tu nový a už dědek, tak se neorientuji. Chci si pořídit Škodu octavii kombi 1.9tdi. Potřebuji vědět kolikati KW motor je nejspolehlivější a také jede, co jsem vyčetl tak 66kw asi nebrat. Co bych chtěl dále je třetí opěrku na zadních sedadlech a normální třetí bezpečnostní pás. Tohle se mi nepodařilo zjistit proč to některé vozy mají a jiné ne. A ještě od kterého roku se dělal 6 kvalt a jestli je to takové terno. Chtěl bych oktávku I nemám tolik peněz na druhý model a asi od roku 200 s tou novou palubovkou. Jestli má někdo chuť mi odpovědět, děkuji moc Petr Ostrava
×
×
  • Vytvořit nový...