Přejít na obsah

1.8 T 147 kW

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem 1.8 T 147 kW

  1. Ja si zase myslím,že mne nezajíma co si myslíš
  2. Nejspíš to bude řídíci jednotka. A možná i váha + možná by se mnelo prověřit i testnost motora atd... Připrav si penízky:) Nikdy bych nekoupil tak starou 1,8T - jsou to žihadla,taakže je velká pravdepodobnost,že to mnel nejaký mladý....co mu dával přes prdel,a tlačil to jak nepříčetnej... Mno a když natrefíš na auták po takovím magoru,tak do roka vyměniíš všechno na aute. Mnel jsi koupit nafták - ten jede kým se nerozpadne na kusylol
  3. Přestne kámo.... I před chipem to papkalo jako prase,a teť jako divoký prase:smich: JJ,v pátek se konečne zbavím toho svího.....zlatej naftáčik:palec2: Jasne ,že nekto napíše že po chipovaní klesá spotreba...jinak by se neprodával chiplol Klesá,to jo ...ale u naftáku;) Jinak 1,8 T 110 si myslím,že skvělý a pružný motor - neni potřeba to kazit s chipem.
  4. Mno jo no.... Hlavne pred chipnutim kazdy mi dusoval jaka to bude pila....jo....pila... Beru naspatek TDI,chipnu ho na 96KW,a spokojenost. Takovu sem mnel i pred tym....jeste kdyz sem ybl normalni::
  5. Zdar kluci... ja jsem svuj TDI dal pric,a koupil 1.8 T 110kW,pak sem to jeste chipnul na 147KW... Spotreba jako blazen,sklube to... Prodám to do haj..u zlaty TDIcko:aggressive:
  6. To ti asi zrejme napise kazdy neco jinyho.... Ja ten svuj jsem chipnul na 147KW (puvodne 110 ) Spotreba sla na horu,kromne toho kolem 4000-5000 to šklube...ikdyž pak je to dobrý... V meste mám spotrebu 8,5 - 11 litru,venku 6,8 až 13,5.... Ve meste 8,5 je spíš jízda o nervy...jedu jako kdybch mnel favorita,a v kuse koukam na otacky. Pri normal jizde spis kolem 9 a víc mesto. Venku jestly jenom lechtám plyn,tak dá se i pod 7,ale take ti natru i favority.... A procpak to chipovat ,kdyz ti to natre i zigulak ze jo ? Svizna jizda venku kolem 8,5 - 9.A jestly ho slapu a vytacim jako pripecenej:smich:,tak klidne i 13,5... Kamos ma stejný problem...jemu to dokonce bere 16l,kdyz tomu poradne vytne. Zaver:jestly ti zalezi na spotrebe - nechipuj ! Jestly das lepsi chip,tak zato vyvalis klidne 12 tis kc - dostanes sice sílu jako bejk,ale sklubani a vysa spotrba te nemine. Tet jiste ti nekdo napise,ze je to lezlol.koli lidi tolik nazoru.
×
×
  • Vytvořit nový...