Přejít na obsah

janera

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem janera

  1. Přijde mi to divný,protože auto začne topit během 10 minut jízdy a to je podle mě tak normální stav... Ale ručička teploty (chladící kapalina) z "0"se hne až tak po 20 minutách... Je to normální? Nebo je to opravdu jen tím,že auto je zmrzlý,kort v těhlech mrazech... Někdo říká,že to je právě tím,že tam mám nalito hodně tý chladící kapaliny a že není zředěná vodou... Je to možné a má to s tím něco společného?
  2. Otevřený termostat? A co to je? Jak ho zavřu? Jinak děkuju za dobrý tip..
  3. Na radu servisáků jsem tam nalil kapalinu přímo z lahve a nic jsem neředil... Tak snad jsem udělal dobře. Ale chci se zeptat,je možný,že se motor v týhle kose nezahřeje po 20 minutách možná o trochu víc? (např. 15 minut škrábání při zapnutym motoru + 15 minut jízdy?) Druhá otázka nebo problém: Doporučili mi to nalejt přesně doprostřed mezi MIN a MAX... A to je právě ten problém. Trochu jsem to přelil a je to přesně u značky MAX. Neporadí mi někdo,nebo nemá zkušenosti někdo s tím, když potřebuju odsát nejspíš decku kapaliny??? Neexistuje na to nějaká pomůcka nebo vychytávka jak můžu odsát kapalinu z nádržky?
  4. Dobrý den. Protože jsem laik,chci poradit s mým problémem. Včera jsem nastartoval auto a najednou mi začala pípat a blikat kontrolka CHLADÍCÍ KAPALINA. Šel jsem zkontrolovat nádržku a kapalina byla asi půl centimetru pod ryskou MIN... Auto Škoda Fabia II combi mám od června (nové), mám najeto asi 5500 km... Je normální,že mi za necelý půl rok klesne chladící kapalina z normálu pod rysku MIN ??? A další otázka: V návodu jsem si přečetl, že do nádržky se hodí lít chladící kapalina G12++ určená přímo pro Škodu. Už jsem si jí pořídil. Ale teď mě zajímá, jestli mám dolít zbytek nádržky přímo z lahve (G12++) a nebo musím kapalinu naředit s vodou??? Jak říkám,teď jí tam mám tak půl centrimetru pod značkou MIN... Moc díky za rady!
  5. http://www.bscom.cz/hama-holder-kit-3in1_d52070 --- výborná věc... Teď jsem si jí namontoval do Fábie II (mřížky ventilace) a ikdyž přes první pochybnosti (rachtání) si to sedlo a vše drží tak jak má...
×
×
  • Vytvořit nový...