Přejít na obsah

Alficek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Alficek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Já zase do mého VW koupil RNSku s vidinou, že mám VW verzi, ale ejhle, podsvícení je zelené :-( Mapy zkus stáhnout zde http://ulozto.cz/xc3wdQG/cd-7693-iso Vypálit na DVD 4x, track at one.
  2. Dělám ve velkoobchodě s autodíly, takže jsem měl menší slevu, vyšlo na 12400 Kč. Sání při tý příležizosti asi vyčistím, věřím, že bude celý za*raný od karbonu z EGR ventilu. Olej jsem dával novej před 500 km, takže ten nechám bejt, na vzducháč se podívám, je tam cca 15tis km.
  3. Sehnal jsem nový turbo, příští týden to snad nechám vyměnit, dám vědět, zda ještě v motoru vozím sovu houkačku nebo zda výměna pomohla...
  4. Mě to taky kuká a už jsem bezradnej .... ten zvuk jakoby se šířil směrem od turba do celýho výfukovýho potrubí pod auto, není to pískání, ale hůůůůůůůůůů :-)
  5. Nepoznalo by se to na diagnostice na tlaku turba, že je nízkej?
  6. Řeším to samý - motor 1.9 TDI 77kW BXE - při přeřazování mi v motoru houká nějaká sova :-) Nevím, zda se pouštět do čištění EGR nebo regulátoru nebo vlézt pod auto, odmontovat dekl a sledovat, zda třeba výfukový potrubí nefouká u turba nebo pletence.....
×
×
  • Vytvořit nový...