Přejít na obsah

Stipl89

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Stipl89

  1. Tak zdravim chlapi. Jedna se Octavii 81Kw rotačku. Najeto nějakych 150 tKm. Po vyměně všech filtru a rozvodu. Prvně auto padalo do nouzaku. Vyčistill jsem turbo a auto jezdilo dále. Po nějake době se opět zaneslo turbo a auto opět bez vykonu. Vypodložil jsem turbo a opětovně vyčistil. Do dneška chodi regulace uplně hladce. banka na turbu neni přidřená, táhlo se po nastartování krísně vtáhne do banky. Kouknul jsem pro jistotu na filtr vzduchový a je opravdu jak nový. Auto se chová takdle: Za studena motor krasně naskoči auto jede jak čert i když se zahřeje.Pokud vypnete motor a auto znova nakopnete už jede bez vykonu do te doby než zase schladne. Mam k dispozici i logy.Za studena i za tepla. Vyměnil jsem nyni i vahu vzduchu za uplně novou od Bosche.Vysledek byl dobrý.Dva dny auto jezdilo potom se to vratilo zpatky. Měřil jsem to a na logu jsem vyčetl že za studena vaha dava takove parametry co jednotka požaduje.Ale za tepla se vaha liši skoro o 100mg někdy vic.tak poradte. Už si nevim rady. Tak davam prvni log co jede auto krasně http://leteckaposta.cz/661866823 ... A zde už jen Logy kdy auto jede se stabilnim poklesem vykonu: http://ulozto.cz/5971288/log-01-bezvykonu1.csv http://ulozto.cz/5971293/log-01-bezvykonu.csv http://ulozto.cz/5971302/log-01-bezvykonu2.csv http://ulozto.cz/5971309/log-01-bezvykonu3.csv Díky moc za každou radu.
  2. Zdravim majstři. Potřeboval bych se zeptat na jednu věc. Mam v autě v OI 2003r.v. radio original škoda symphony. Nesvitilo mi tak jsme s tim zajel do servisu od škodovky a tam mi řekli že prostě to radio nejde zapojit tak aby svitilo. OK. Jezdil jsem par tydnu a radio nyni sviti ale jak ho vypnu tak sviti stale podsviceni radia. Poradi někdo? Přes radia jsem laik ale jak by někdo věděl dikes moc.
  3. Zdravim majstři. Potřeboval bych se zeptat na jednu věc. Mam v autě v OI 2003r.v. radio original škoda symphony. Nesvitilo mi tak jsme s tim zajel do servisu od škodovky a tam mi řekli že prostě to radio nejde zapojit tak aby svitilo. OK. Jezdil jsem par tydnu a radio nyni sviti ale jak ho vypnu tak sviti stale podsviceni radia. Poradi někdo? Přes radia jsem laik ale jak by někdo věděl dikes moc.
  4. Bohužel etku nemam šefe.
  5. Jednoducha otazečka.Myslite si že se v dnešni době uživi člověk ktery jsi koupi odtahovku na osobni auta?mate s tim někdo zkušenosti?
  6. Taky jsem měl uplně ten samy motor.Přičiny jak pišeš ale projevovaly se i při startu a za studeneho motoru. Tak sem vyměnil palivovy filtr a pohodička. Pote začlo dělat znovu.Kouknu na svičky a K.O. Par měsicu klid a zase škubani.Nakonec byly i hadičky co jsou pod sanim špatne.je ku nim strašny přistup ale dělalo to u vice 1.8 T co jsem zažil na dilně.Když přijel přiště motor 1.8T tak sem se ihned koukal na ty hadičky.a Z 90% to byly dycky hadičky.
  7. Určitě nedavat do servisu. 40 klacku je dost.A turbo jak si vyhodiš tak vyčištěni nevyjde zas až tak draho.Ja bych to viděl jen na regulaci na turbu.Ale na to EGR bych se určitě juknul.
×
×
  • Vytvořit nový...