Přejít na obsah

SkylineGTR

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem SkylineGTR

  1. Tak jsem ty kódy hodil do toho programu na kódy. Vypadlo mi, že tam je standardní podvozek. Fugy jsou stejné vpředu i vzadu. A na můj vkus dost velké. Budu to muset pořešit. Buď dám sportovní pružiny nebo komplet sportovní podvozek od Škody.
  2. U KONI bych se rozhodně nebál, že by ten podvozek neuměl. Spíše bych měl strach z toho WEITEC - co znám od kámošů (dlouhodobých úpravců aut), tak je nebezpečí, že klekne. Prostě pružiny nejsou dost pevné. Já mám zkušenosti s pružinami HR u druhého autí a naprostá spokojenost i po 8letech.
  3. Tak jsem si už taky koupil Osram NightBreaker Plus do potkávacích světel. Jsem zvyklý na bi-xenony u mého druhého auta (Lanos), takže ty sériové žárovky v Octavii mi připadají slabé. Jak jsem četl recenze žárovek, vychází opravdu nejlépe. Jak je nahodím, tak napíšu, jak to svítí.
  4. Zdravím, jsem tu nový, tak se nezlobte, jestli zakládám téma, které tu už někde je řešeno. Konečně jsem nahodil letní kola (17") a jak se tak na to dívám, tak se mi zdá, že jsou stále dost velké fugy nad pneu. Jako by to mělo zvýšený podvozek. Pneu mám správného rozměru (225/45/17). Je to normální stav nebo je tam paket na špatné cesty? Poznám to? PS: Auto je koupeno mírně ojeté.
×
×
  • Vytvořit nový...